hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szőke kapitány - oroszlánt kapott Cannes-ban

UPC Lions díjat nyert a 2007-es Szőke kapitány és Doktor Badár főszereplésével futó őszi-téli kampány, a Cannes reklámfesztivál apropóján évente megrendezett UPC Lions háziversenyen.

hirdetés
A legjobb 2007-es reklámnak járó UPC Lions díjat nyerte meg a magyarországi UPC a európai cég belső versenyén. A Liberty Global telekommunikációs cég tulajdonában lévő UPC Europe évente egyszer megválasztja az év kampányát. Európán belül összesen 11 országban van UPC, így Szőke kapitány és Doktor Badár ebben a mezőnyben indult el. A versenyre minden országnak kötelezően csak egy adott kampányt lehet benevezni és maximum hat perces lehet a teljes anyag.

A beküldött anyagokat részben az egyes országokban működő UPC-s marketingesek, illetve a UPC Europe márkázásért és marketingért felelős részlege és a központi márkatanácsadó cég pontozza. A végeredményt a reklámfesztivállal egy időben Cannes-ban osztották ki egy hajón, ahova a három legtöbb pontot kapott ország marketingeseit hívták meg.

A UPC magyar részlege a tavaly ősszel indult kampányt nevezte, ekkor jelent meg először Badár Sándor doktor jelmezben a háztetőn, majd később a metróban. A Laboratory Ideas által készített sorozat az Aranypenge reklámversenyen is jól szerepelt, ott Bronz Pengét kapott. A Kreatív is többször foglalkozott Szőke kapitány sorozattal.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Bejelentették: várható az új arculat és a b2b-profil további erősítése is 2020-ban.

Úgy volt, hogy nem lesz hivatalos mörcs karácsonyra, de aztán észhet tért a cég.

Az árnyalat hivatalosan persze nem a kólásdobozról kapta a nevét, hanem nemes egyszerűséggel „klasszikus kéknek” hívják.

Robert De Niro saját gyűjteményének darabjait is felajálotta a könyvhöz.

A fenntarthatóság jegyében állt össze a két nagy múltú amerikai vállalat.

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

hirdetés
hirdetés