hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szlogenpályázat a Nordsee-től

A tengeri halételekre specializált Nordsee szlogenpályázatot hirdetett. Május 21-ig várják az ötleteket. 

hirdetés

A tengeri halételekre specializálódott Nordsee étteremlánc szlogenpályázatot hirdetett. 

A Nordsee olyan szlogent keres, ami könnyen megjegyezhető, szerethető, azonosítható, rövid, és illeszkedik a magyarországi céljaikhoz, valamint az arculatukhoz. A magyarországi étteremlánc a hazai halfogyasztást kívánja ösztönözni, és megpróbálja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, táplálkozásra, és arra, hogy a tengeri halételeket élettanilag fontos az étrendbe beilleszteni. 

A Nordsee pályázatára bárki jelentkezhet, az étteremlánc szerint ugyanis a jó ötlethez nem fontos a reklámügynökségi tapasztalat. A nyertes egy évig ingyen ehet a lánc budapesti éttermeiben.

A játékszabályzatról itt olvashatnak, az ötleteket pedig a Nordsee Facebook oldalán vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. várják. 

Jelentkezni május 21-ig lehet, az eredményhirdetés május 30-án lesz. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Megunták a hamis IKEA-pólókat, előálltak egy saját kollekcióval.

Gyerek- és sportcsatornák is bekerülnek a kínálatba.

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés