hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szinte egy magyar klip folytatása a Sloggi bugyiban rappelő nagyis videója

A fehérneműmárka a negyvenedik évfordulóját ünnepli a nagyibugyis videóval, amiben tényleg egy nagyi szerepel, bugyiban. 

hirdetés

40 éves lett a Sloggi, a márka pedig rendesen megünnepli a kerek évfordulót. Egyrészt megújították legnépszerűbb fazonjukat, a Maxi Cut-ot, másrészt egy reklámszpotot is forgattak. A videóklip hangulatú promófilmben pedig kimaxolták a nagyibugyis utalásokat, hiszen a Maxi Cut pont az a típusú nagy fenekű, derékig felhúzható fehérnemű, ami azóta, hogy Bridget Jones kivette a szekrényből, nem került is vissza oda, és örök poénforrássá vált. Tehát adta magát, hogy a Sloggi reklámban egy nagyi rappeljen Maxi Cutban a bugyiról, természetesen a nagy fenekek himnuszára, a "Baby Got Back” zenéjére.

A videó pedig amellett, hogy tényleg elég jópofa, a magyar közönségnek azért is vicces lehet, mert az alapkoncepciót, hogy egy nagymamakorú nő, neccharisnyában bugyikról énekeljen és hozzá még táncoljon is, már a Soerii & Poolek zenekar a Tanga című klipjében elég jól feldolgozta jó pár évvel ezelőtt:

A tangaprobléma természetesen a bugyireklámban is előkerül, és a konklúzió itt is ugyanaz: mégis milyen létjogosultsága van a zsinórfenekű fehérneműknek?

És ha még nagyon szeretnénk ragaszkodni a Sloggi reklám magyar párhuzamaihoz, akkor a reklámfilmben szereplő hölgyet könnyen a Balaton Soundon lenyomott táncával ismertté vált Pumped Gabóhoz is hasonlíthatjuk. A bugyis nagyit alakító Colette Zacca ugyanis augusztus végén vált egycsapásra internetes sztárrá, mikor kikerült róla egy videó, ahogy a Notthig Hill-i karneválon neccharisnyában táncolt. Míg a magyar hősünk netes ismeretségéből akkora valóságshow-s karriert épített, hogy legutóbb egy lengyel reality-be hívták vendégszereplőnek, Zaccát a videója nyilvánosságra kerülése után pár nappal a Sloggi szerződtette le.

„Még mindig nem tudom felfogni azt, ami velem történik. Két csípőműtét után nem hittem, hogy valaha is képes leszek újra táncolni, azt meg pláne nem, hogy majd a Sloggival fogok dolgozni” - nyilatkozta a hirtelen jött siker kapcsán Zacca, aki egyébként fun fact: bár a nagy fenekű bugyikat szereti, igazából nem is nagymama.

Győri Zsófia
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az aktivitással a cég arra akarja emlékeztetni a vásárlókat, hogy a Lego több egy sima játékgyárnál.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés