hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szervezeti átalakítás az SAS Institute-nál

Földvári Szabolcs váltja a country sales director pozícióban Loncsár Tibort, de nem ez az egyetlen változás.

hirdetés

Az SAS Institute Kft-nél a kereskedelmi és a szolgáltatási terület jobban összefonódik majd. Az új stratégia részeként április 9-től Földvári Szabolcs tölti be a SAS Institute Kft. country sales director pozícióját, Loncsár Tibort váltja a pozícióban. Földvári elsősorban a pénzintézeti üzletágban dolgozoptt eddig. Loncsár a cégen kívül folytatja.

A szolgáltatási területben is változás történt: Bóna Gábor, a vállalat eddigi consulting managere mostantól regionális szerepkörben, a Közép-Európa és Adria (CEA) régió principal engagement managereként folytatja. A helyét Vörös Tamás veszi át a szolgáltatási üzletágban és a cég helyi vezetőségében.

Továbbá: a magyar management tagjai közül Czakó László 2019 eleje óta a SAS Institute Kft. cégvezetői, március óta a CEA régió senior manager finance pozícióját tölti be.

Az SAS 1976 óta kínál innovatív analitikai, üzleti intelligencia és adatmenedzsment szoftvereket és szolgáltatásokat, globálisan.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés