hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szerintetek melyek voltak az elmúlt évtized legjobb magyar reklámjai?

Lezárva a 2010-es éveket, ideje összesíteni, hogy melyek voltak az elmúlt évtized legjobb magyar reklámjai. A ti segítségetekben is bízunk.

hirdetés

Ha van ötleted, tipped, véleményed, azt emailben várjuk a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. -ra (a tárgyba írjátok bele, hogy az évtized reklámja), valamint Facebook-kommentben és üzenetben is elküldheted 17-e péntekig.

Véleményeteket összesítjük és összeállítást készítünk belőle online és/vagy a nyomtatott Kreatív magazinban.

A nyitóképen a Kreatív húszéves jubileumán tartott reklámszavazás gyűztese látható. Olvasóink 2012-ben a 2009-es „Prodidzsáj-reklámot" választották a 20 év legjobbjának. (Bár ez a mostani évtizedösszegzésben nem fog szerepelni, azért Sziget-reklám és Janklovics Péter jó eséllyel igen.)

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A koronavírus elleni vakcinák népszerűsítésére fordítják a Super Bowlra szánt reklámbüdzsét.

A felnőtteknek szóló közös alkotói pályázat Alkosd újra a világod! címmel vár síkban épített mozaikképeket. Jelentkezési határidő: február 28.

Az együttműködés 2018-ban indult, az ügynökség most ismét megnyerte a tendert.

Sanders csodás kesztyűivel fázik The Beatles-, Fleetwood Mac-, Arctic Monkeys-, Paramore-, The Killers- és Foals-klasszikuson is.

Szeged első független hírportálja 18 ezer dollárt kap az Open Society Initiative for Europe-tól.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés