hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szerencsejáték, CIB Alapkezelő - ugyanazzal a partnerrel

A Szerencsejáték és a CIB Alapkezelő ugyanazt az event marketing ügynökséget bízta meg rendezvényszervezési feladatokkal. Mindkét cég tenderen választotta ki partnerét, amely májusban már lebonyolította a rendezvényeket.

hirdetés

A Sensation májusban két cégnek is dolgozott, a Szerencsejáték megbízásából az Európai Állami Lottó- és Totószövetség (EL) 4. Kongresszusát szervezte meg, valamint lebonyolította a CIB Befektetési Alapkezelő 10. születésnapi rendezvényét.

A Szerencsejáték és a CIB Alapkezelő is tenderen választotta ki a Sensation-t. Azt azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy a győztesen kívül hány ügynökség nyújtott be pályázatot a meghívásos pályázatra.
A Sensation mindkét céggel először dolgozott együtt: a Szerencsejátéknak május 21-e és 24-e között szervezte meg a hatszáz fős budapesti kongresszust, míg a CIB Alapkezelő születésnapi rendezvénye május 31-én volt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés