hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szerencsejáték, CIB Alapkezelő - ugyanazzal a partnerrel

A Szerencsejáték és a CIB Alapkezelő ugyanazt az event marketing ügynökséget bízta meg rendezvényszervezési feladatokkal. Mindkét cég tenderen választotta ki partnerét, amely májusban már lebonyolította a rendezvényeket.

hirdetés

A Sensation májusban két cégnek is dolgozott, a Szerencsejáték megbízásából az Európai Állami Lottó- és Totószövetség (EL) 4. Kongresszusát szervezte meg, valamint lebonyolította a CIB Befektetési Alapkezelő 10. születésnapi rendezvényét.

A Szerencsejáték és a CIB Alapkezelő is tenderen választotta ki a Sensation-t. Azt azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy a győztesen kívül hány ügynökség nyújtott be pályázatot a meghívásos pályázatra.
A Sensation mindkét céggel először dolgozott együtt: a Szerencsejátéknak május 21-e és 24-e között szervezte meg a hatszáz fős budapesti kongresszust, míg a CIB Alapkezelő születésnapi rendezvénye május 31-én volt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az M1-esen, az országhatárnál tettek ki tájékoztató táblákat a horrorkaravánok sofőreinek.

Az Extreme Digital egy rakás szendvicssütőt is kipörgetett a Videó Infó 1 segítségével.

Nem lenne jó, ha ezek útjába állna az orrdugulás – üzeni a Rhinospray új kampánya.

Hamarosan már nemcsak a Telenor MyTV-sek nézhetik a RTL Magyarország prémiumplatformját.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés