hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szerencsejáték, CIB Alapkezelő - ugyanazzal a partnerrel

A Szerencsejáték és a CIB Alapkezelő ugyanazt az event marketing ügynökséget bízta meg rendezvényszervezési feladatokkal. Mindkét cég tenderen választotta ki partnerét, amely májusban már lebonyolította a rendezvényeket.

hirdetés

A Sensation májusban két cégnek is dolgozott, a Szerencsejáték megbízásából az Európai Állami Lottó- és Totószövetség (EL) 4. Kongresszusát szervezte meg, valamint lebonyolította a CIB Befektetési Alapkezelő 10. születésnapi rendezvényét.

A Szerencsejáték és a CIB Alapkezelő is tenderen választotta ki a Sensation-t. Azt azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy a győztesen kívül hány ügynökség nyújtott be pályázatot a meghívásos pályázatra.
A Sensation mindkét céggel először dolgozott együtt: a Szerencsejátéknak május 21-e és 24-e között szervezte meg a hatszáz fős budapesti kongresszust, míg a CIB Alapkezelő születésnapi rendezvénye május 31-én volt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés