hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szerencsejáték - az online fogadásrendszeren dolgozik

Az SG.hu arról ír, hogy a Szerencsejáték másfél év múlva beindíthatja a kizárólag interneten elérhető fogadási rendszerét, az informatikai fejlesztésre már ki is írták a közbeszerzési eljárást.
hirdetés
A szerencsejátékok interneten történő szervezésére alkalmas informatikai rendszer fejlesztésére és szállítására szóló közbeszerzési eljárást április 10-én írták ki. Az ajánlatokat május 24-én délutánig nyújthatják be a pályázók.

Somorai László, a társaság szóvivője elmondta, az online fogadórendszer iránti legfőbb elvárás, hogy ugyanolyan biztonságosan tudjon működni, mint a társaság jelenlegi játékainak értékesítése. A játék típusáról egyelőre nem lehet tudni, erről a cég a pályázatok elbírálása után dönt.

A társaság előzetes tervei szerint évi 2-20 milliárd forint bevételt várnak az új online szerencsejátékoktól. Ez persze függ a játék bevezetésekor a hazai internethasználat fejlettségétől, és az aktuális adózási szabályoktól is.
(forrás: SG.hu)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Tenderajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség, hogy átláthatóbbá és igazságosabbá váljanak az ügynökségi pályázati folyamatok.

A Frank Digital látja el a központi bank idei és jövő évi kommunikációs feladatait. 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés