hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szavazz a legjobb tetoválásokra!

Matyós, gyíkos, halálfejes, vagy filozófiai tetoválás tetszik jobban? Most az olvasó dönt. Nyomjon 1-est, ha nagyon nem, 10-est, ha nagyon igen!

hirdetés

Összesen 25 nevezés érkezett a Kreatív tetoválásversenyére. A nevezőknek köszönjük a bátorságot és a játékos kedvet. Ha kizárólag az olvasókra és a szakmai zsűrire bízzák a döntést, mostantól hátra is dőlhetnek az irodai székekben. Ha azonban nagyon szeretnék megnyerni az alább részletesen kibontott nyereménycsomagot, akkor egyáltalán nem pihenhetnek. Most viszont elIndul a  tetoválásverseny szavazós fázisa. Egy ember csak egyszer szavazhat, de akármennyi ismerőst felkérhet a szavazásra. Vagyis mindenki hozhat még egy vagy több embert.

A verseny elindul!

Adj 1-est, ha nagyon NEM tetszik a nevező tetoválása és 10-est, ha úgy látod, nincs ennél szebb tetkó.


Nyeremények: 

A legtöbb szavazatot kapó tetoválás tulajdonosa Tattoo Magazin előfizetést és egy Kreatív előfizetést kap egy évre.

Nemcsak a közönség értékel, a közönségszavazás mellett a szakértői szem is választ egy győztest. Felkértük ugyanis az egyik leghíresebb hazai tetoválóstúdiót, a Dark Art Tattoo-t, hogy szakmai szemmel is értékeljék a reklámos, médiás, pr-es, marketinges tetoválásokat. Ebben a stúdióban tetovál például Sárközi Zsolt, akihez az elkövetkező két évben biztosan nem lehet bejelentkezni, vagy Kupcsik Adrián, aki a Neo Interactive art directori munkája mellett festőművész és tetoválómester. A legszebb tetoválás tulajdonosa egy 25 ezer forintos tetoválásutalványt kap a Dark Art Tattoo-tól, amit 2011-ben kell elhasználni.

A nevezésekről folyamatosan hírt adunk a Kreatív Online-on és a Facebook-oldalunkon, az eredményekről ezenkívül beszámolunk az októberi Kreatív magazinban is.

 

Bucsai Tímea – Magneoton, sajtós

Tetoválás: 3 szimbólum ötvözve a bal lapockán/vállon

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Régi vágyam volt a tetoválás, de csak tavaly nyáron találtam ki, hogy mit is szeretnék. Kicsivel később láttam Noa pár munkáját és nagyon tetszettek. Régi ismerősök lévén, megkérdeztem, mit tudna kihozni a főnix, a triquetra és a nyolcas szám ötvözéséből. 20 percen belül átdobta a tökéletes mintát, 1 hét múlva rajtam volt. A főnix az alapvető jelentése mellett a kedvenc zenekarom egyik szimbóluma is, a triquetra is több jelentéssel bír, számomra pluszban még az írek iránti mániámat is tükrözi, a nyolcas szám pedig a születési dátumom számjegyeinek összege, plusz szintén zenei vonatkozása is van.

Tetováló művész: Noa Rock

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Busák István – Ogilvy, digitális marketingstratéga

Tetoválás: Alex Grey rajza

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Ezt a tetoválást 1998-óta tervezem mióta megismerkedtem Alex Grey műveivel, akit ugyanaz az zene inspirál a mindennapokban és ösztönöz kreativitásra és értékteremtésre mint engem a TOOL. Számomra ez a rajz a tudat szabadságát és gondolat korlátlan teremtő erejét jelképezi. Mégis kisfiunk születéséig vártam és neki ajánlottam ezt a tetoválást ami pár héttel a születése előtt lett kész. A napokban megszületett a kislányom aki szintén számíthat egy hasonló ajándékra.

Tetováló: Geryboy (Ritual Tattoo)

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Cseke István – Europ Assistance Magyarország, értékesítési asszisztens

Tetoválás: Alkar egy részét és felkart takaró, női és „rosszarcú” motívumok

További képekért kattintson!

Miért van ott?
Számomra mindig is fontos volt az egyensúly megtalálása, ezt hivatott szimbolizálni a karomon található kontraszt. A női, erotikus kisugárzás szöges ellentéteként egy ördög és egy koponya jelképezi a visszahúzást, együttesen pedig a törékeny egyensúlyt.

Tetováló: Alice és Sanya

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Dévényi Patrícia – Tv2, vállalati kommunikációs menedzser

Tetoválás: japán szilvafavirágok

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Azért készíttettem japán szilvafa virágokat ábrázoló tetoválást, mert számomra ugyanazt képviseli, mint a cseresznyevirág: a rövid, de szép életet. Képviseli a törékeny szépség és az emberi élet mulandóságát, és azt, hogy az élet sok-sok múló pillanat, amit meg kell tudni ragadni. Másrészt pedig nagy rajongója vagyok a japán kultúrának, így minden tetoválásom valahogy kapcsolódik az ősi japán jelképekhez. Minden vágyam egy japán tetováló mester által, hagyományos módszerrel, bambuszpálcával (teborival) készített tetoválás.

Tetováló: Kolozsvári Csaba (Kacsa)

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Dobozy Rózsa – kommunikációs tanácsadó

Tetoválás: Minden Egy - All is One - mindkét alkaron, hosszában

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
17 éves korom óta szerettem volna tetoválást. Különböző ötleteim voltak a helyére és a mintára vonatkozóan. Egy időre feledésbe merült a projekt, aztán tavaly ősszel hirtelen jött az ihlet, egyértelmű volt a szöveg és az üzenet. Mind egyek vagyunk egymással, Istennel, és bármit teszünk, az hatással van mindenkire. Nagyon erős gondolat, érzés ez bennem, sokat jelent nekem, ezért írattam magamra. Ha elbizonytalanodnék, rossz passzban lennék, emlékeztet majd a felirat erre a felismerésre. A következő tetoválás terve már alakul.:)

Tetováló: Révai Balázs, Dark Art

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Drapcsik Berta – Nemzetgazdasági Minisztérium, Kommunikációs Titkárság

Tetoválás: bal lábszár-lábfej: koi hal és szitakötő golgotavirágon; jobb váll és kar: gésa legyezővel, szakuravirágokkal, daru napfelkeltével.

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Japánban a tetoválás nem tétova, teddide-teddoda tattoo-k tobzódása, testre festett, ötletszerű piktogramok parádéja; minden részletnek külön jelentése van, együtt pedig szimbólumrendszerré állnak össze. Tokióban töltöttem öt – gyermekkori – évet, életem e meghatározó töredéke tesz teljessé. Amióta eljöttem onnan tervezem a saját motívumaimat, mégis csak hosszú évek múltával készült el az első, a bal lábfejemen, a golgotavirág. Ez egyszerre jelképezi az élet gyorsaságát és a múló percek megélésének súlyát-örömét; a rá szálló szitakötő pedig a szabadság allegóriája. Aztán a lábszáramon lévő koi hal következett, amely az erőt, a kitartást, a nehéz helyzetekben szükséges energiát jeleníti meg.

Az én Mesteremmel 2010 tavaszán kezdtük készíteni a jobb karomon lévő kreációt. A gésa a nőiesség, finomság és műveltség pozitívumai mellett –legyezője mögé rejtve – az ellentétek harmóniáját sugallja, a darumadár és a napfelkelte pedig a hosszú, de mindig újat meglátni képes életet szemlélteti. A két rajzot összekötő áramlatok szakuravirágosak (a testi-lelki tisztaság motívuma), s ha tökéletesen elkészülnek, a DNS-spirál folytonosságának is tükröt tartanak.

Tetováló: Németh Szilárd, Everest Tattoo szalon

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Hajdóczy Erika – Tv2, titkárságvezető

Tetoválás: Egy szöveg a testen

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
A tetkó rövid története, hogy pont teljesen ellenkezőleg van a dolog nálam, mint amit jelent. Azóta nem tudok szeretni mióta összetörték a szívem.

Tetováló: Arcidias Tattoo

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Imecs Niki – Neo Interactive pénzügyi és üzemeltetési asszisztens

Tetoválás:

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Amióta az eszemet tudom, imádom a cicákat. (Meg a kutyákat, nyulakat, teknősöket, halakat, egereket...)

A tappancsok egy saját cicám lábnyomai, kb. 5 hetes korából. Anyukám egyszer felvetette, miért nem tetováltatok magamra cicanyomokat. Másnapra készen volt.

Miért pont nyolc? Mert a lépések érdekesebbek egy mancsnál. Így nem áll, hanem halad – ez pedig nagyon igaz rám is. Másrészt pedig azt mondják, a macskának kilenc élete van. Nos, ez a nyolc a tartalékok számát jelzi.

Tetováló: Kecskés Roland

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Kiss Bálint – Fastbridge, projekt menedzser

Tetoválás: egy robot

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Mert robot. Nincs különösebb története, egyszerűen csak szerettem volna egy új varrást a lábamra. A rajzot, jó barátom, Molnár Márk tervezte. Két kérésem volt, hogy legyen robot és illeszkedjen a hátamon levő fogaskerekes mintához.

Tetováló: Szenteleki Dóra (Juste fais le! Bodyworkart.)

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Kopányi Gábor – Get-Energy, grafikus

Tetoválás: Matyó a vállon

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Az én kistestemet gyermek korunk egyik legkedvesebb meséje ihlette, a csodálatos és utánozhatatlan Magyar népmesék!! Szerintem a matyó hímzés az egyik legszebb magyar népművészeti motívum, de a rajzfilm sorozat adaptációja is nagyon látványos és szerintem sokunkban vidám emlékeket ébresztget, köztük bennem is, ezért nem is tudtam volna ennél jobban hozzám illő tetoválást találni. Így emlékeztetem magam arra, hogy milyen jó is gyereknek lenni, mennyit tanultunk minden részből és emellett, ha olyan emberekkel találkozok, akik esetleg nem ismerik a mesét (pl.: külföldi fiatal, csinos lányok), akkor már egy jó pontot lehet vele szerezni. Sajnos van még rajta kis kiegészíteni való, akad még hely egy kis szövegnek még egy madár csőréből: "boldogan élt, míg meg nem halt" - szerintem ezzel lenne kerek a történet.

Tetováló: Kovács Máté

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Kovács Gergely – HPS, üzletágvezető

Tetoválás: egy toll

A további képekért kattintson!

Miért az van ott?
A II. világháború óta a pilóták a sikeres visszatérés - leszállás - miatt tetováltatnak magukra egy tollat. Lehet, hogy ezért, de szerencsére eddig nekem is sikerült mindig épségben leszállnom.

Tetováló: Gergely Attila

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Kovács Héda – Stylewalker Promotion, sajtóreferens

Tetoválás: Báthory Erzsébet témájú tetoválás

A további képekért kattintson!

Miért az van ott?
1998 óta kutatom Báthory Erzsébet életét, ráadásul 10 éve kiderült, hogy a családfámon is rajta van. Ma már történészek által alátámasztott tény, hogy a róla szóló legendának semmi alapja: egy felvilágosult, erős reneszánsz asszony volt, aki férje halála után Magyarország jelentős területét irányította. Közel sincs szó sorsazonosságról, egyszerűen a gyökereimet és a női erőt szimbolizálja. És ha már szimbólum, a kezén ül a boldogság kék madara, ami az ő tragédiáját hivatott feloldani, ráadásul A kék madár az egyik kedvenc mesém volt gyerekkoromban, és a történet üzenetét megpróbálom az életemben is hasznosítani.

Tetováló: Sárközi Zsolt (Dark Art Tattoo)

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Kovács Kinga – UP Hungary, ügyfélkapcsolati menedzser

Tetoválás: cseresznyevirág a csuklón

A további képekért kattintson!

Miért az van ott?
Mindig vonzott a japán motívumvilág és a tetoválás, mint művészet. Régóta szerettem volna, de biztos akartam lenni abban, hogy mit, hova. Aztán ezt addig sikerült húznom, amíg végül a közelmúltban viszonylag hirtelen jött a megvilágosodás, hogy mégsem akarom én ezt túlbonyolítani. A cseresznyevirág az egyik legszebb virág, a múlandóság, a szépség és a teljes élet jelképe. Ez minden, amit össze akartam foglalni, egy kicsi, de szép jelképben, amit valóban a magaménak érzek.

Tetováló: Kolozsvári Csaba (Dark Art Tattoo)

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Köcse Balázs – HD Group, grafikus

Tetoválás: teljes lábszárat és térdet takaró japán minta részlete, koi ponty: a céltudatosság jelképe.

A további képekért kattintson!

Miért az van ott?
Mert feltett lábbal teljes egészében látom…

Tetováló: Jaro Tattoo

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Misnyovszki Tamás – M.C. Direct, produkciós menedzser

Tetoválás: skorpió a lapockán

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Különösebb oka nincs. A gyík mindig is tetszett, mint a békés állatok egyike. Nem hiába jelentése a titoktartás a bölcsesség és a csend. Ennek ellenére beszélgetés közben egy elhangzó „Akarod látni a gyíkom?” kérdés fel szokta dobni a hangulatot. A skorpió mint a legendák hordozója egyszerre veszélyes és apró. Egy harcos állat, aminek jellemzői a kitartás, méltóság és az önbizalom. Amik úgy rám is igazak.

Tetováló: TomTatto, Fekete Edina

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Molnár Anett – Panasonic Marketing Europe South-East Europe Branch Office, pr-asszisztens

Tetoválás: Bal csuklón két fecske

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Eredetileg a matrózok tetováltattak magukra fecskét, mely az úton levést és a hűséget képviselte. Én azért választottam ezt, mert számomra a szabadságot és a reményt jelképezik. Ahogyan a fecskék bármerre szállhatnak, úgy az ember is bármelyik úton elindulhat. Ugyanakkor a vándorlás mellett a hazatérést is szimbolizálják. És azért van kettő a csuklómon, mert a fecskék soha nem repülnek egyedül.

Tetováló: Jelo, Dark Art Tattoo

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Molnár Zsolt – Ustream, UX dizájner

Tetoválás: egy nonfiguratív önarckép, amelynek homlokrészében a nagyon nehezen kiolvasható becenevem látható. A felirat 9 éve készült, majd 2009-ben került fel a körítés, amely során a két teljesen különböző stílusú mintát kellett valahogy összekötni.

A további képekért kattintson!

Miért az van ott?
Nagyon régen azt hittem, hogy én valami öltönyös munkát fogok végezni egy hi-tech irodában, és sokan riogattak azzal, hogy a könnyen látható felületeken lévő tetoválásokat nem nagyon tolerálják az ilyen helyeken. Így esett a választás a hátamra. Főleg a nagymértékű egoizmusom hibáztatható amiatt, hogy ezeket a mintákat választottam. A következő tetkóm viszont már jól látható helyre kerül, és nem lesz egoista felhangja, viszont lesz számomra fontos jelentése. Mint ahogy a jelenleginek is.

Tetováló: Az alaptetoválást Silló Ernő készítette a Transylvanian Tattoban 2002-ben. A folytatást már Tóth Balázs készítette.

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Nagy Alíz – Karmamedia, account manager

Tetoválás: mantra a csuklón

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Pár éve olvastam először Masaru Emoto "A víz titkos élete" című könyvét. Tíz évnyi tudományos kísérletezés eredményeként bebizonyította, hogy a szavak hatására a vízkristályok szerkezete megváltozik. Mivel az ember 70%-ban víz, arra gondoltam, ugyanilyen hatással lehetne az én testemre és lelkemre is, ha egy nagyon pozitív szó lenne a bőrömre tetoválva. De mivel egy tetoválás egy életre szól, olyan szót szerettem volna választani, ami az elképzelhető legpozitívabb, miközben hozzám is szorosan kapcsolódik. Így olyan elcsépelt és divatos tetoválások, mint a "Szeretet" vagy a "Love" szóba se jöhettek. Amikor már magam is elhittem, hogy ilyen szót sosem találok, az egyik kedvenc könyvemben megláttam leírva tibetiül azt a mantrát, amit én magam is nagyon sokat használok, amikor meditálok. Ez a tibeti Om Mani Peme Hung, a szeretet és az együttérzés erőteljes mantrája. Abban a pillanatban tudtam, hogy megtaláltam!

Tetováló: Arany "Gold" Zoli, Visions

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Nagy Roland – Mekkora Print, gépmester

Tetoválás: Bruce Lee a háton kislány a mellkason.

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
A kislány képe az egyéves szülinapján lett felvarrva, az volt az apazsúr. (utána otthon a babazsúr). Gyermekkori példaképem Bruce Lee. Számomra a becsületet, a lelki-, a szellemi erőt testesíti meg. 12 évvel ezelőtt készült a tetoválás.

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Oszetzky Dániel – junior copywriter, Neo Interactive

Tetoválás: egy jó barát az ujjon

További képekért kattintson!

Miért van ott?
Fotorealisztikus tetoválásinstallációmmal egyszerre szeretném megteremteni a versenyen a „futottak még…” és a „különdíjat érdemel” kategóriákat. Az alkotásban Kupcsik Adrián illuzórikus víziói inspiráltak; a műnek természetesen története is van, alább olvashatjátok.

Ugyan ezt a kis figurát ma varrtam fel, pelenkás gyermekkorom óta kísér jó barátként. Szerelemben, bánatban, félelemben – egyszerűen bármikor számíthattam rá, és máig rengeteg erőt ad, ha boldogságtól csillogó, mélykék szemeibe nézek. Mély megértéssel, kevés meglepetéssel fogadom, ha a különdíjon túl állásajánlattal is megkeres a Dark Art!

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Szabó Melinda – Schneider & Saltz, vízuál-kommunikációs szakember

Tetoválás: Múlt és jövő

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Az ember életében vannak rossz és jó időszakok, amik miatt bizonyos lépéseket meg kell tennünk ahhoz, hogy életünk újra derűs legyen. A múlt és a jövő képét hordozom magamon, ahogy az a lelkemben nyomot hagyott.

Tetováló: Bunny és Kusinka Tomi

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Szőts Imola – Focus-Fox, post-production manager

Tetoválás: Ankh a kisujjon

Nagyobb képért kattintson!

Miért az van ott?
Így kezemben az élet kulcsa...

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Tóth Tímea – Ringier, online marketinges

Tetoválás: Teljes hátas tetoválás

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
A tetoválásomnak nincs különleges története, sem indoklása. Egyszerűen csak beültem a tetoválómhoz – aki már egy korábbi tetoválásom kapcsán megismerte a stílusom – és megkértem, hogy rajzoljon! Csak annyit mondtam, hogy ne legyen szimmetrikus. Sosem volt papírra rajzolva a minta, először a hátamon láttam, amikor kész lett. Igazság szerint egy 30 cm-es résszel indult és végül ez lett belőle. Persze, nem biztos, hogy ez a végleges állapota.

Tetováló: Lukács Anita

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Trapp Henci – Fancity, főszerkesztő

Tetoválás: Idézet a karon

Fotó:Jurassza Zsófia
További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Több tetoválásom is van, viszont csak az egyik szakmai: a bal alkaromra van tetoválva Hunter S. Thompson gondolata, amit egy évtizede élek meg én is, de csak néhány hete varrattam magamra. "... az újságírás se nem szakma, se nem üzlet, csak egy menedék a frusztráltaknak és a beilleszkedni képtelenek." Tapasztalom.

Hogy miért pont ezt és ide? A szívem oldalán van, ami azt jelenti, hogy olyan szakmám van, ami a szívemhez közel áll, tehát - és jöjjön az olyannyira irigyelt klisé - azok közé az emberek közé tartozom, akik szeretik a munkájukat. Fontos a betűtípus, Egy Olympia HG lenyomata ez, amin HST is írt, egészen addig, míg be nem szerezte, imádott kis piros elektromos írógépét. Hunter S. Thompson olyan szakmai élmény számomra, ami arra késztetett, hogy egy ilyen erőteljes szimbólummal respektáljam a munkáját. Ez a gondolata pedig az életem, mint sokunké...

Tetováló: Psycho Balázs, Renegade Tatto

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Vojnits Alíz – Sanoma Media, direct sales manager

Tetoválás: Matyó a csuklón, kalocsai a combon és a csuklón

További képekért kattintson!

Miért az van ott?
Édesapámmal volt egy zenekarunk ahol népzenéket dolgoztunk fel, mivel elkezdtem a Sanománál dolgozni, a zenekart hanyagolnom kellett, ellenben meg szerettem volna tartani ebből a korszakomból valami erre utaló dolgot. Így 2010 márciusában egy matyóval a csuklómon kezdtem, a combomon egy kalocsaival folytattam, majd jött még egy kalocsai a hátamra, utána meg a másik csuklómra...

Tetováló: Kolozsvári Csaba

Szavazzon!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

A versenyt támogatta:


 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megújul a cimkék designja és a márka weboldala is - kampánybejelentő! 

 A TV2 közleményében csak magyar Dallasként fémjelzett sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz álll majd.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés