hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szántó Dávid elköszönt az MTV-től

A Comment:com azt írja, hogy távozik a Magyar Televíziótól Szántó Dávid műsorvezető. A televíziós szakember a Sport24 című műsort vezeti majd.

hirdetés

November 15-től a Digisporton tűnik fel Szántó Dávid, aki eddig a közszolgálati televíziónál a Telesport műsorvezetője volt – számolt be a váltásról a Comment:com. A Digisport szerint Szántó Dávid azért távozott, mert a Magyar Televízió (MTV) “korábbi lendülete megtört és nem maradt lehetőség a szakmai fejlődésre”.

Vitray Tamás felfedezettje számos szórakoztató és közéleti műsorban is feltűnt az MTV-n, ő sorolta a részeredményeket a választási műsorban, de szerepelt a Nagy Könyv című irodalmi show-ban is.

Szántó Dávid először a Sport24 című reggeli műsort vezeti majd a Digisporton, a közlemény szerint később azonban más műsorokban is bevetik, mivel ő egy Jolly Joker.

(forrás: Comment:com)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Versenyhivatalhoz panaszok érkeztek arról, hogy a televíziós műsorszolgáltatók a nagyobb műsorterjesztőknek kedvezőbb árakat ajánlanak, mint a kisebbeknek.

A Magyar Public Relations Szövetség gyereknap apropóján járta körbe a gyerekinfluenszerekkel és az influenszerek gyerekeivel kapcsolatos jogi és etikai kérdéseket.

Az Oil! benzinkúthálózat online reklámfilmmel tiszteleg a félévszázados autómárka előtt.

Június 14-ig lehet leadni az ENSZ élelmezési programjához kapcsolódó briefre adott munkákat.

Az elmúlt években meggyilkolt hét afroamerikai áldozat kapcsán erős társadalmi üzenetet fogalmazott meg az étteremlánc.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés