hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szántó Dávid elköszönt az MTV-től

A Comment:com azt írja, hogy távozik a Magyar Televíziótól Szántó Dávid műsorvezető. A televíziós szakember a Sport24 című műsort vezeti majd.

hirdetés

November 15-től a Digisporton tűnik fel Szántó Dávid, aki eddig a közszolgálati televíziónál a Telesport műsorvezetője volt – számolt be a váltásról a Comment:com. A Digisport szerint Szántó Dávid azért távozott, mert a Magyar Televízió (MTV) “korábbi lendülete megtört és nem maradt lehetőség a szakmai fejlődésre”.

Vitray Tamás felfedezettje számos szórakoztató és közéleti műsorban is feltűnt az MTV-n, ő sorolta a részeredményeket a választási műsorban, de szerepelt a Nagy Könyv című irodalmi show-ban is.

Szántó Dávid először a Sport24 című reggeli műsort vezeti majd a Digisporton, a közlemény szerint később azonban más műsorokban is bevetik, mivel ő egy Jolly Joker.

(forrás: Comment:com)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Tenderajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség, hogy átláthatóbbá és igazságosabbá váljanak az ügynökségi pályázati folyamatok.

A Frank Digital látja el a központi bank idei és jövő évi kommunikációs feladatait. 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés