hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szalai Annamária a Reklámkonferencián

Egerszalókon rendezik idén az MRSZ hagyományos Reklámkonferenciáját. Az eseményen a racionalitás és az emóció köré csoportosulnak a témák, melyekből egy rövid kivonat olvasható alább.

hirdetés

Az idei egerszalóki Reklámkonferencia címének, az „Emorációnak” megfelelően igyekeztek eltérő mentalitású és különböző területeken működő előadókat hívni a program szervezői.

Szeptember 28-án délelőtt, a plenáris ülésen ott lesz Rubik Ernő feltaláló, Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója, Jelenits István piarista szerzetes, író és tanár, illetve az Alternatív Közgazdasági Gimnázium igazgatója, Horn György is.

A délutáni programok közt szerepel egy workshop Mányai Csabával, az emocionális vonalat Hargitai Lilla Emberszabás című szekciója, a racionalitást a new business-ről szóló Pető-Dickinson Andrea-féle szekció jelenti. Az este főprogramja a Golden Brain díjátadója lesz, melyet buli követ.

Másnap, 29-én Simon Attila vezetésével a dizájnról fognak beszélni Mikko

Kamarainen, a finn Provoke ügyvezetője, Davor Bruketa-Nikola Žinić páros, akik a nevüket viselő dél-kelet-európai fesztiválkedvenc ügynökség vezetői.

Mindeközben a marketingeseket érintő munkaerő-piaci, tudásbeli és nyelvhasználati kérdéseket vizsgálja Szigeti Péter és Román Balázs, a Kreatív Magazin és a Kreatív Online főszerkesztői. A Magyar Reklámszövetség (MRSZ) tagozatainak emóciót és rációt is érintő előadásait pedig Mezriczky László MRSZ-elnök vezeti.

Ebéd után médiás témák következnek, jelen lesz Szalai Annamária, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság nemrégiben kinevezett elnöke, ezzel egyidőben pedig a másik teremben Papp-Váry Árpád szekciójában a kkv szektor marketingszokásait és -költéseit térképezik fel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Progressive Reklámügynökség kutatást végzett a hirdetők marketingmunkatársai körében azzal kapcsolatban, hogy a járvány miként változtatta meg a reklámügynökségekkel kapcsolatos elvárásokat.

Például Cserhalmi György, Ascher Tamás, Udvaros Dorottya, Alföldi Róbert, Mácsai Pál és Péterfy Bori.

Az Instagram nagyot megy, miközben a nagy márkák összefognak Zuckerberg közösségimédia-óriása ellen. 

A június 29-i Design Világnap, mint oly sok minden más, szintén online valósult meg. Itthon az alkalomból három minivideó mutatja be, hogy a design mennyire beleivódott a hétköznapjainkba. 

Július 1-től új kiadó gondozásában jelennek meg a magazin lapszámai.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés