hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szalai Annamária a Reklámkonferencián

Egerszalókon rendezik idén az MRSZ hagyományos Reklámkonferenciáját. Az eseményen a racionalitás és az emóció köré csoportosulnak a témák, melyekből egy rövid kivonat olvasható alább.

hirdetés

Az idei egerszalóki Reklámkonferencia címének, az „Emorációnak” megfelelően igyekeztek eltérő mentalitású és különböző területeken működő előadókat hívni a program szervezői.

Szeptember 28-án délelőtt, a plenáris ülésen ott lesz Rubik Ernő feltaláló, Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója, Jelenits István piarista szerzetes, író és tanár, illetve az Alternatív Közgazdasági Gimnázium igazgatója, Horn György is.

A délutáni programok közt szerepel egy workshop Mányai Csabával, az emocionális vonalat Hargitai Lilla Emberszabás című szekciója, a racionalitást a new business-ről szóló Pető-Dickinson Andrea-féle szekció jelenti. Az este főprogramja a Golden Brain díjátadója lesz, melyet buli követ.

Másnap, 29-én Simon Attila vezetésével a dizájnról fognak beszélni Mikko

Kamarainen, a finn Provoke ügyvezetője, Davor Bruketa-Nikola Žinić páros, akik a nevüket viselő dél-kelet-európai fesztiválkedvenc ügynökség vezetői.

Mindeközben a marketingeseket érintő munkaerő-piaci, tudásbeli és nyelvhasználati kérdéseket vizsgálja Szigeti Péter és Román Balázs, a Kreatív Magazin és a Kreatív Online főszerkesztői. A Magyar Reklámszövetség (MRSZ) tagozatainak emóciót és rációt is érintő előadásait pedig Mezriczky László MRSZ-elnök vezeti.

Ebéd után médiás témák következnek, jelen lesz Szalai Annamária, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság nemrégiben kinevezett elnöke, ezzel egyidőben pedig a másik teremben Papp-Váry Árpád szekciójában a kkv szektor marketingszokásait és -költéseit térképezik fel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés