hirdetés
hirdetés
hirdetés

Stratégiai megállapodások az Axelnél

Április elsejétől hosszú távú stratégiai megállapodást kötött az Axel Springer cégcsoport a Ma.hu Networkkel.

hirdetés

Stratégiai megállapodást kötött az Axel Springer és a Ma.hu Network, melynek értelmében a továbbiakban az AS értékesíti majd a hálózat felületeit.

Szintén az értékesítésről és a tartalmak összekapcsolásáról szól az Időképpel meghosszabbított együttműködés is. A meteorológiai oldallal már két éve tartott a szerződéses megállapodás, ezt hosszabbították most meg.

Szintén a bejelentéshez kapcsolódó hír, hogy a tíz éves Ma.hu Network hamarosan megújul. A megújulás érinti majd a klasszikus elemek és a közösségi funkciók fejlesztését is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

A szlovén kreatívipari rendezvényt 2021 őszére tolják. 

Milyen volt Orbán első, amerikai útja? Egy holland újságíró emlékezett vissza több útitársával együtt a közösen töltött napokra.

Omar Jimenez jogszerűen tudósított az összecsapások helyszínéről

Az Ad World Masters 200 ügynökégi vezetőt interjúvolt meg 55 országból, amely alapján a reklámpiac várakozásait vázolták fel. 

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.