hirdetés
hirdetés
hirdetés

Stratégiai igazgatót és új főszerkesztő-helyettest nevezett ki az Index

Szabó Zoltán és Munk Veronika töltik be az új pozíciókat.

hirdetés

„Új feladatkörökkel bővült az Index szakmai irányítása, de az új feladatokat a lap régi munkatársaira bízta a cég” – olvasható a hírportál közleményében, amiből az derül ki, hogy Munk Veronika, a politika rovat újságírója ezentúl főszerkesztő-helyettesként dolgozik tovább, Szabó Zoltán pedig, aki eddig a cég tartalomfejlesztési vezetője volt, stratégiai- és kreatív igazgatóként folytatja.

Szabó Zoltán feladata a cég jövőjének stratégiai tervezése, a tartalomelőállítás átalakításának előkészítése lesz az elkövetkező időszakban, illetve az Index támogatói kampányát szervezi újjá. Munk Veronika főszerkesztő-helyettesként az olvasókkal való kapcsolattartást és a döntés-előkészítést modernizálja majd, emellett az Index külföldi szakmai kapcsolatait fejleszti.

Szabó Zoltán - Fotó: Huszti István
Szabó Zoltán - Fotó: Huszti István

“Olyan kiváló szakemberekkel erősítettük meg a vezetőséget, akiknek határozott víziójuk van arról, mitől lesz sok év múlva is a legmeghatározóbb platform az Index Magyarországon, és nem mellékesen, akik nélkül az Index ma nem lenne az, ami” - fogalmazott Pusztay András, aki júliusban tért vissza az Index vezérigazgatói pozíciójába.

Szabó Zoltán és Munk Veronika mindketten az Indexnél kezdték a szakmai pályafutásukat, 2002-ben. Munk Veronika először a tech-tudomány rovatban dolgozott, 2006-tól a politika rovat újságírója. Szabó pedig kulturális újságíróként kezdte. Hozzá kötődik a Comment:com tévékritikai blog elindítása, 2011 és 2014 között pedig a kultúra rovatot is vezette.  2014-ben a Blog.hu tartalmaiból válogató Index2 felelős szerkesztőjének nevezték ki, majd az Index.hu tartalomfejlesztési vezetője lett, ő vezette le a lap legutóbbi dizájnváltását. Nevéhez köthető az Index "Nincs másik" kampánya is.

Munk Veronika - Fotó: Huszti István
Munk Veronika - Fotó: Huszti István

Győri Zsófia
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az aktivitással a cég arra akarja emlékeztetni a vásárlókat, hogy a Lego több egy sima játékgyárnál.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés