hirdetés
hirdetés
hirdetés

Startup-verseny a budapesti BarCampen

A március 10-i Web 2.0 Symposiumon hirdetik ki a start-up cégeknek meghirdetett verseny eredményét. Az előminősítés után a hat legjobb kerül a zsűri és a nyilvánosság elé.
hirdetés

Az Agria Produkció szervezésében zajló Web 2.0 Symposium BarCamp konferenciáján nyilvánosan zajlik a start-up cégeknek meghirdetett verseny. A szervezők szerint a Budapest Bank Startupversenyre több tucatnyi cég pályázott innovációs elképzeléseikkel, az előminősítés után a hat legjobb kerül a zsűri és a nyilvánosság elé. A döntőbe jutott Nagy Bence, Müller Tamás, Benedek Balázs, László Gergely, Gerendély Zoltán, Rétai Martin és Terray Tamás; versenyüket az Index élőben közvetíti. 

A versenyen kívül több előadás is lesz a három teremben zajló rendezvényen: prezentál majd a TechCrunch Europe szerkesztője, Mike Butcher, és Chris Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

A BarCamp végleges programja március 6-án derült ki, ugyanis a tavalyi konferenciához hasonlóan most is jelentkezni lehetett előadás-témákkal, amikről a rendezvény közösségi oldalán regisztrált látogatók szavazatai döntötték el, hogy melyik bemutató került nagyterembe, vagy egy tízfős asztalhoz.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A szeptember 15-17. között megrendezett fesztivál streamjeit ingyenesen lehet majd követni.

Lajkó Dániel a médiaszolgáltatások fejlesztéséért felel.

A  pick-upok nagyon kelendőek Amerikában, de a Cybertruck esetében nem végeztek semmilyen fogyasztói felmérést, hogy volna-e rá igény. 

Korrupció, féltve őrzött monopol-helyzet - többek között ezzel vádolja Kjersti Flaa a Hollywoodban élő külföldi újságírókat tömörítő szervezetet.

A szerencséseknek érkezik az egyedi dizájnnal ellátott ülőhely.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés