hirdetés
hirdetés
hirdetés

Spielmann Gábor már nem dolgozik az Ogilvynek

Távozott az Ogilvy & Mathertől Spielmann Gábor tavaly májusban kinevezett kreatívigazgató, aki Dalbir Singh távozása után került az ügynökséghez – tudta meg a Kreatív Online. Idén áprilisban azonban módosult a felelősségi köre, miután Bartek Rams vezető kreatívigazgató személyében felettest kapott.
hirdetés

Már nem dolgozik az Ogilvynél Spielmann Gábor, akit tavaly májusban nevezett ki  az ügynökség kreatívigazgatónak. Akkor arról írtunk, hogy az Ogilvy Budapestnél Dalbir Singh távozása miatt volt szükség új vezetőre.

Spielmann pozíciója ezt követően két lépésben módosult. Először Hegedűs Mihály, korábbi head of art-ot nevezték ki a Pannon márkán dolgozó kreatívcsoport élére kreatívigazgatónak.

Idén februárban azt az információt kaptuk, hogy Spielmann Gábor távozik, de márciusban, az Ogilvy arról tájékoztatott, hogy módosult Spielmann Gábor felelősségi köre, a nemzetközi ügyfélcsoport kreatívigazgatójaként folytatja munkáját, és a lengyel származású Bartek Rams lesz a vezető kreatívigazgató.

A Kreatív Online most úgy értesült, Spielmann augusztus végétől végleg távozik az ügynökségtől. Megkerestük Spielmann Gábort is, de nem tudtuk elérni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés