hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sorozat indul a gyermekjogokról

Az UNICEF Magyarország gyermekvédelmi programjához kapcsolódóan négyrészes sorozat indul a gyerekek alapvető jogairól a Minimax híradójában. A műsor február elején indul. 

hirdetés

A Minimax sorozata február 4-én debütál a mesecsatorna híradójában, és négy téma köré gyűjtve mutatja be az alapvető gyermekjogokat. Először a véleménynyilvánításhoz -, majd az egészséghez való joggal, a harmadik részben a gyerekek megkülönböztetés-mentes kezelésével, végül pedig a világ gyermekeinek helyzetével foglalkoznak. A műsorban a Földessy Margit színiiskola diákjai is mesélnek élettapasztalataikról, véleményükről.

 Az UNICEF egyik elsődleges céljának tekinti, hogy a jövő generációjának képviselőit is emberszámba vegyék és meghallgassák a felnőttek. Bábel Tamás, az UNICEF Magyar Bizottság igazgatója szerint három magyar gyerek közül kettő azt sem tudja, hogy léteznek jogai, hat gyerekből pedig mindössze egy az, aki tudja, hogy hova fordulhat, amennyiben valamilyen jogsérelem éri. A Minimax ezen a helyzeten szeretne javítani a sorozatával.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A remélhetőleg hamarosan mozikba is érkező Corpus Christi teaser plakátját a közönség választhatja ki.

Madridi buszmegállókban vált valósággá a népszerű mém.

a ViacomCBS szórakoztató és ifjúsági csatornái ma este 8 órától a rasszizmus és az egyenlőtlenség valamennyi áldozata előtti tisztelgésként 8 perc 46 másodpercre elsötétülnek.

A Just do it! mottót a hétvégi események után változtatták meg.

Hiába trükköztek a terület átruházásával, Jeff Lowe-éknak költöznie kell, Baskiné lesz Joe Exotic egykori állatkertje. 

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.