hirdetés
hirdetés
hirdetés

Somlai-Fischer Ádám

hirdetés

Somlai-Fischer Ádám (37) építész, képzőművész, IT-guru
Aether, Kitchen Budapest, Prezi

Somlai-Fischer Ádám - Fotó: Udvardy Dávid)

Az ajánlásokból is az derült ki, hogy Somlai-Fischer az az ember, akivel az újkori magyar kreativitás kezdődött, ő az, aki mindenki más szerint a kreatív ember archetípusa. A Kitchen Budapest, a Prezi és a Bridge Budapest társalapítója, rengeteg kísérleti innovatív technológiai és művészeti projekt alkotója és ötletgazdája, számos nemzetközi díj nyertese, például a 2009-es World Technology Awardé. Kevés kreatív világsztárja van ma Magyarországnak, Somlai-Fischer Ádám kétségtelenül az egyik legfontosabb. 

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Kisgyermek korom óta nehezen tudom megfogalmazni, mivel foglalkozom. Mindig a kíváncsiság hajtott.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
John Cage, Usman Haque, Halácsy Péter, Árvai Peter, a gyermekeim és általában a kreatív bajkeverők.

Mit jelent a kreativitás?
Az a törékeny pillanat, amikor szereted azt, amit éppen csináltál és ezt felhasználva újat és újat csinálsz. Így a rengeteg alternatívából a végén könnyű jót kiválasztani. Ez a folyamat segít elképzelni és az emberiség álmaira formálni a jövőt.

Kedvenc munka:
Wifi Camera, Aleph

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Magyarország felé nyitna a fesztivál.

A Revealu nyerte a Global Legal Hackathlon döntőjét.

D. Tóth András távozik, Tokár Tamás érkezik.

Farkas Krisztina fogja vezetni a Riasztás című bűnügyi műsort.

Megmutatjuk, júniusban kerül a magyar boltokba.

hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

hirdetés
hirdetés