hirdetés
hirdetés
hirdetés

Simon Krisztián bútorasztalos sikere jobban izgatta a magyarokat, mint a kólabotrány

A szivárványos plakátok helyett főleg a szétválasztott sziámi ikrek és az égő Amazonas indították be a magyarok kattintóujjait augusztusban, na, meg a szakmák világversenyén elért magyar siker.
hirdetés

Ismét eljött a pillanat, hogy beszámoljunk a Storyclash  Facebook-, Instagram-, Twitter- és Youtube-reakciók alapján összeállított legfrissebb listájáról, amiből számunkra is meglepő módon az derült, hogy a magyarokat nem is pörgette fel annyira a Coca-Cola botrány a közösségi médiában, mint azt az előzetes felmérések (itt és itt) megjósolták. 

Nos, ahhoz képest, hogy olyan, mintha már a csapból is kóla folyna, a közösségi médiában valójában két másik téma ösztönözte igazán aktivitásra a magyarokat. A legtöbb reakciót a szétválasztott bangladesi sziámi ikerpárral kapcsolatos hírek váltották ki. Az aktivitást összegző top tízes listán négy helyre - az első kettőt is beleérve - a magyar orvosok által végrehajtott sikeres műtét futott be. 

Habár kevesebb, de szintén látványos reakciómennyiséget váltott ki az amazonasi esőerdőt pusztító tűzvész is. Az ezzel kapcsolatos bejegyzések két helyet foglalnak el a listán.

A magyar netezők aktivitását ezen kívül még nagy mértékben felpiszkálta Simon Krisztián bútorasztalos aranyérme a szakmák világversenyén, a gólyacsapatok megindulása Afrika felé, az év csillaghullása, valamint LL Junior kisfiának tragikus autóbalesete.

Felpörgött a Sláger FM

Kevés izgalom van a Storyclash másik listáján, ami azt összesíti, hogy melyik médiumok oldalai hozták a legtöbb aktivitást. Itt ugyanis a jól megszokott 24, Index, MNO, HVG, Trollfoci, 444 állnak az első öt helyen, pont ugyanúgy, mint múlt hónapban. A rangsor egyetlen érdekes szereplőjeként a Slager FM-et lehet említeni, ami üstökösként robbant be a lista 22. helyére, ezzel 24 helyet és 104 százalékot javítva a júliusi eredményéhez képest.

Még több szám és részlet itt:

Győri Zsófia
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Larus Étterem teraszán megtartott koktélpartyn osztotta meg ügyfeleivel a járványhelyzetre szabott stratégiáját az ügynökség.

„Gondolj a maszkra úgy, mint az arc bikinijére" – hirdetik, óriásplakáton, hajók oldalán, tűzfalon, és aszfaltra stencilezve is.

A Facebookon jelentették be a csapat névsorát.

A Greenroom gondozásában bemutatkozik Titán kapitány.

A GVH versenyfelügyeleti eljárást indított a Star Networkkel és a 4KIDS Meseportállal szemben. 

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés