hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sensation - Expander - Felhőc – a MeH-tender győztese

A Sensation Kft. vezette konzorcium rendezheti a március 15-i állami ünnepségeket a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) bírálóbizottságának döntése szerint.
hirdetés
Katona Tamás, a pályázatokat elbíráló szakértői bizottság elnöke elmondta: a testület a március 15-i programok gazdagságát és anyagi feltételeit tekintve a Sensation Produkció, az Expander 2000 Kft. és a Felhőc Produkció Kft. konzorciuma pályázatát találta a legjobbnak. A győztes cégek- a megszokott, hagyomány ünnepi műsorok és beszédek mellett - több rendhagyó, az eddigi március 15-i programokból hiányzó programmal is készülnek. Irodalmi műsor, mozgásszínház, műrepülő-show is szerepel a kínálatban, de kisiskolásoknak rajzpályázatot, középiskolásoknak vers-, egyetemistáknak pedig esszépályázatot rendeznek.

A hivatal összesen 150 millió forintot szán az ünnepségekre, a győztes cégek a keretösszeg alatt maradtak néhány millióval, és az ajánlatuk szerint az úgynevezett kötelező programokat 83 millió forintból szervezik majd meg. A konzorciumot alkotó három vállalkozás mindegyike tapasztalt rendezvényszervező. A Sensation Kft az Oktatási Minisztériumnak dolgozott korábban. A másik két cég, az Expander 2000 Kft. a Pepsi Sziget szervezésében, a Felhőc Kft. pedig az ISM drogprvenciós programjában működött.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés