hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sanoma - bevonja az olvasókat

Új weboldalt indított a Sanoma Budapest újmédia-divíziója FN Szemtanú néven. A site-ra az olvasók tölthetnek fel olyan képeket, videókat és szövegeket, melyek közül a kiválasztottakat a FigyelőNet is közli. A kiadó nem fizet a beküldőknek, ellentétben a Magyar Távirati Irodával (MTI), amely az átvett és a publikált anyagokért honoráriumot ad.
hirdetés
FN Szemtanú az Fn.hu hírújsághoz kapcsolódóan, az olvasókat immár hivatalosan is bevonja az eddig szigorú keretek között zajló tartalomgyártási folyamatba. A FigyelőNet eddig is kapott rendszeresen amatőr anyagokat az olvasóktól, ezért hozta létre a hasonló anyagok gyűjtésére és közlésére alkalmas site-ot.

Az oldalra szöveges tartalom, kép- és videoanyag is feltölthető, így a felhasználók már nemcsak olvasóként, hanem fotóriporteri, újságírói szerepben is kapcsolatba léphetnek a FigyelőNettel, amely a legjobbnak tartott tudósításokat az Fn.hu oldalon is közli.

Az oldalon emellett az olvasók véleményezhetik, kommentálhatják is a bejegyzéseket.

Mint megtudtuk, az oldalt egy külsős cég fejlesztette, melyet meghívásos tenderen választott ki a kiadó, azonban sem az indulókról sem a nyertesről nem adott a kiadó információt.

A laphoz kapcsolódó, nagyrészt portfólión belül futó kampány kreatívjait házon belül készítette a Sanoma.

Az FN amatőr tudósítókat bevonó kezdeményezése egyébként nem az első a hazai médiában: a nemzetközi trendet követve a Magyar Távirati Iroda (MTI) 2006 közepétől beküldött híreket, ez év januárjától pedig képeket is vár az utca emberétől. Információink szerint az MTI az átvett és a publikált anyagokért honoráriumot fizet a beküldőknek, az FN Szemtanúról az FN-re átvett cikkekért azonban nem jár pénz.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az elismerést Zirig Árpád a Csak az reszel neked almát, aki igazán szeret című publicisztikájáért kapta.

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés