hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sajnos reklámot jelentetett meg az MSZP

Abszolúte fölösleges volt pénzt és energiát fektetni az MSZP új kampányfilmjébe.

hirdetés

"Amikor a leggyengébbnek érezzük magunkat, akkor vagyunk a legerősebbek" - ez a fő mondanivalója a Magyar Szocialista Párt új kampányfilmjének, amelynek a főszereplője egy futóruhás, lófarkas hölgy, aki épp futni készül a budai hegyekbe, de egy ponton elfárad, és gyöngyöző homlokkal feladni készül a kihívást, azaz a hegynek felfelé való futást.

De aztán arra gondol, hogy márpedig az MSZP-nek voltak szebb napjai is, és úgy gondolja, hogy a jövőben még eséllyel rejuvenálódhat a politikai formáció, ezért ökölbe szorítja a kezét, és - ahogy a 444 szerzője nagyon helyesen fel is hívja erre a figyelmet - immár egyáltalán nem izzadva folytatja a futást. A végén felvillan az Elszántság szó is, ami remekül leírja, hogy miként kormányozza magát abszolút bukó helyzetbe a párt. Tökéletesen felesleges politikai reklám, 2018 edition, 1. rész.

 

(forrás: Kreatív Online, 444)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A színész ismét egy Lincoln ülésén elmélkedik a teljesítményről.

A Budapest Park akciójából befolyó összeg a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségéhez vándorol.

Vegán ételeket főz és beszélget a vendégeivel és a párjával.

A MyTime-mal akár egyik hónapról a másikra lehet váltani a csomagok között.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés