hirdetés
hirdetés
hirdetés

Saját sorozattal csinál nemzetközi formátumot a Viasat3

Herendi Gábor a főrendező, Gryllus Dorka, Simon Kornél és Pokorny Lia a főszereplők. Tavasszal jön.

hirdetés

A La Carte a nemzetközi formátumcíme annak a magyar ötletből megvalósuló sorozatnak, amelyet tavasszal mutat be Viasat3. Gryllus Dorka, Simon Kornél, Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára és Klem Viktor a főszereplői. A Sony Pictures Television Networks régiós tartalomfejlesztési központjának teljesen magyar ötleten alapuló és helyi fejlesztésű sorozata lesz, olvasható a Sony közleményében.

A tízrészes sorozatot augusztus óta forgatják, főrendezője Herendi Gábor, aki rendezőtársával, Szilágyi Fannival dolgozik együtt a projekten. A gyártó a Paprika Studios, forgatókönyve pedig Búss Gábor Olivér (Üvegtigris), Trunkó Bence (Argo), Divinyi Réka (Csak szex és más semmi) és Rudolf Péter (Üvegtigris) írói közreműködésével készült.

Ezzel a Viasat3 újabb saját gyártással erősít a nemrég indult napi sorozat, a 200 első randi után.

„Különösen büszkék vagyunk rá, hogy a néhány éve indult sorozathullámban ez lesz az első hazai fejlesztésű heti sorozat” – mondja mindezzel kapcsolatban Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójának tartalomfejlesztési stratégiai vezetője. A fenti két kép a sorozat forgatásán készült.

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

Derül ki a Nielsen márkahűséget firtató felméréséből. A printhirdetések még riasztóbb mértékben nem tudnak hatást kiváltani.

Az érintettek nem nyilatkoznak, de az AdAge biztosan állítja, hogy a másfél éve kinevezett Nick Law távozik.

Szert-Szabó Dorottya animációs tervező így búcsúzik egyik kedvenc sorozatától.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés