hirdetés
hirdetés
hirdetés

Saját sorozattal csinál nemzetközi formátumot a Viasat3

Herendi Gábor a főrendező, Gryllus Dorka, Simon Kornél és Pokorny Lia a főszereplők. Tavasszal jön.

hirdetés

A La Carte a nemzetközi formátumcíme annak a magyar ötletből megvalósuló sorozatnak, amelyet tavasszal mutat be Viasat3. Gryllus Dorka, Simon Kornél, Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára és Klem Viktor a főszereplői. A Sony Pictures Television Networks régiós tartalomfejlesztési központjának teljesen magyar ötleten alapuló és helyi fejlesztésű sorozata lesz, olvasható a Sony közleményében.

A tízrészes sorozatot augusztus óta forgatják, főrendezője Herendi Gábor, aki rendezőtársával, Szilágyi Fannival dolgozik együtt a projekten. A gyártó a Paprika Studios, forgatókönyve pedig Búss Gábor Olivér (Üvegtigris), Trunkó Bence (Argo), Divinyi Réka (Csak szex és más semmi) és Rudolf Péter (Üvegtigris) írói közreműködésével készült.

Ezzel a Viasat3 újabb saját gyártással erősít a nemrég indult napi sorozat, a 200 első randi után.

„Különösen büszkék vagyunk rá, hogy a néhány éve indult sorozathullámban ez lesz az első hazai fejlesztésű heti sorozat” – mondja mindezzel kapcsolatban Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójának tartalomfejlesztési stratégiai vezetője. A fenti két kép a sorozat forgatásán készült.

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Tisztességtelen módon reklámozták a Black Friday-es akciókat. 

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) ötödik alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot az idei év elején. 

Az EY nemzetközi felmérése szerint a fogyasztók szorongása a korlátozások feloldása után is megmaradt.

A cél az új szlogen bevezetése, a hazai gyártás, illetve a márka és Szikszó város kapcsolatának tudatosítása.

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés