hirdetés
hirdetés
hirdetés

Saját sorozattal csinál nemzetközi formátumot a Viasat3

Herendi Gábor a főrendező, Gryllus Dorka, Simon Kornél és Pokorny Lia a főszereplők. Tavasszal jön.

hirdetés

A La Carte a nemzetközi formátumcíme annak a magyar ötletből megvalósuló sorozatnak, amelyet tavasszal mutat be Viasat3. Gryllus Dorka, Simon Kornél, Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára és Klem Viktor a főszereplői. A Sony Pictures Television Networks régiós tartalomfejlesztési központjának teljesen magyar ötleten alapuló és helyi fejlesztésű sorozata lesz, olvasható a Sony közleményében.

A tízrészes sorozatot augusztus óta forgatják, főrendezője Herendi Gábor, aki rendezőtársával, Szilágyi Fannival dolgozik együtt a projekten. A gyártó a Paprika Studios, forgatókönyve pedig Búss Gábor Olivér (Üvegtigris), Trunkó Bence (Argo), Divinyi Réka (Csak szex és más semmi) és Rudolf Péter (Üvegtigris) írói közreműködésével készült.

Ezzel a Viasat3 újabb saját gyártással erősít a nemrég indult napi sorozat, a 200 első randi után.

„Különösen büszkék vagyunk rá, hogy a néhány éve indult sorozathullámban ez lesz az első hazai fejlesztésű heti sorozat” – mondja mindezzel kapcsolatban Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójának tartalomfejlesztési stratégiai vezetője. A fenti két kép a sorozat forgatásán készült.

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

Halpert Zsuzsa felel a jövőben a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és további öt országban a dél-kelet-európai régióban.

Hajú vana dududu rilivonna duda densz?

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés