hirdetés
hirdetés
hirdetés

Saját gyártású websorozatokkal jön a Brain Bar

A Brain Bar ősztől saját gyártású websorozatokkal jelentkezik: a rendezvény legnépszerűbb előadóit kérte fel, hogy szórakoztató formában mutassák be az emberiség előtt álló legfontosabb kihívásokat.

hirdetés

Az idén negyedik alkalommal megrendezett Brain Bar megkereste George Friedman biztonságpolitikai szakértőt, Barabási Albert-László hálózatkutatót, a futurista Ari Poppert, James Beachamet, a CERN nagy hadronütköztetőjének részecskefizikusát és Steve Fuller szociológust. „A velük készülő websorozatok sajátos szemszögből világítanak rá egy-egy személyes, vagy akár az egész emberiséget foglalkoztató problémára" - olvasható a BB közleményében. A Brain Bar sorozatainak produkciós partnere az Umbrella volt.

A George Friedmannel készülő sorozat (Ask the Right Question) a világpolitika összefüggéseit tárja fel. Többek közt szóba kerül benne a bevándorlás vagy a globális felmelegedés problémája, de Donald Trump és Vlagyimir Putyin hatása is.

Barabási Albert-László legutóbbi kutatási eredményeit mutatja be a Laws of Success címet viselő szériában. Melyek a siker egyetemes törvényei, és mit tehetünk azért, hogy mi magunk is sikeresek lehessünk?

Mi köze a multiverzum-elméletnek egy elrontott randevúhoz? James Beacham, a CERN fizikusa a Quantum Love-ban hasznos randitippeket ad a nézőknek, hogyan lehet egy kilátástalannak tűnő helyzetből is kikeveredni - az elméleti fizika segítségévéel.

Ari Popper a Brain Bar látogatóinak beküldött kérdéseire válaszol az Ari's Futures sorozatban. Popper, a SciFutures alapítója felvázolja az öregedés, a szex, vagy éppen a hamburgerek lehetséges jövőjét.

A science fiction területére kalandozik Steve Fuller, aki a Today's News from the Future epizódjaiban bemutatja, hogyan vezethet nem várt következményekhez akár egy-egy jelentéktelennek tűnő, felületesen átfutott napi hír is.

A Brain Bar hetente jelentkezik új sorozattal, z első szeptember 6-tól látható a BB Facebook-csatornáján.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az aktivitással a cég arra akarja emlékeztetni a vásárlókat, hogy a Lego több egy sima játékgyárnál.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés