hirdetés
hirdetés
hirdetés

Saatchi & Saatchi - tíz év után távozik Debreceni János

Tíz év után távozik a Saatchi & Saatchitól Debreceni János stratégiai tervező és kreatívigazgató. A kreatívosztályt átmenetileg egy londoni szakember vezeti.
hirdetés

Egy évtized után távozik Debreceni János, a Saatchi & Saatchi stratégiai tervezője és kreatívigazgatója. A kreatívosztály átmenetileg Matt Ryan, a Saatchi & Saatchi egykori londoni kreatívigazgatójának irányításával folytatja szakmai munkáját. Matt 17 éve dolgozik az ügynökséggel. Az ügynökség a jövőben is hazai piaci ismeretekkel rendelkező, magyar szakembert tervez megbízni a stratégiai és kreatív műhely irányításával. Debreceni János pályáját a stratégiai kommunikációtervezés vonalán folytatja.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés