hirdetés
hirdetés
hirdetés

RTL Klub - videomegosztót indít

Tavaly több hazai fejlesztésű, magyar nyelvű ingyenes videomegosztó site indult. Idén az első az RTL Klub fejlesztésében jelent meg és az RTL Cool Tv brandjéhez kapcsolódik. A Youtube és más, nagy karriert befutott nemzetközi megosztó site-ok mintájára szaporodó oldalak arra az alapötletre épülnek, hogy az ingyen feltölthető és megtekinthető, különböző témájú filmek egyszerre vonzzák a látogatókat és építik a webes közösséget.
hirdetés
A már meglévő oldalak - pörkölt, videobomb, videa, freevlog és videoplayer - után ezúttal egy kereskedelmi televízió, az RTL Klub indított videomegosztó szolgáltatást, coolspace néven.

A többi videomegosztóhoz hasonlóan a január elején startolt lap is lehetőséget ad a felhasználóknak a saját tartalom feltöltésére, és a már online - kategóriák szerint rendezett - tartalom ingyenes megtekintésére.
Arról egyelőre nincs információnk, hogy az RTL Klub tervez-e kampányt az oldal népszerűsítésére.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Margaret Ann Dowling itthon korábban többek között a Marquard Media régiós vezérigazgatója volt.

4 éve dolgozik a Telenornál, a szakterületén komoly kihívásokat hozott a koronavírus. 

Szemtelenségből megint jelesre vizsgáztak.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés