hirdetés
hirdetés
hirdetés

RTL Klub - vége a Hajós-műsornak

Nem mutathat be Hajós András további önjelölt sztárokat az RTL Klubon, a csatorna ugyanis az eddig leforgatott kilenc rész vetítése után nem készít többet a műsorból.
hirdetés
Véget ért az RTL Klubon a Benne leszek a tévében című műsor, mivel a csatorna vezetősége úgy döntött, hogy a nyári szünet után már nem tér vissza a show. Kolosi Péter programigazgató elmondta: eredetileg is kilenc adásra szerződtek Hajós Andrással, vagyis nem is tervezték, hogy további szériákat indítsanak a műsorból. Ennek az az oka, hogy ez nem az a műsortípus, amit érdemes sokáig húzni, másrészt nehéz annyi érdekes előadót keresni, akik valóban élvezhetővé teszik a műsort.

Kolosi Péter szerint jó lenne, ha a magyar televíziónézők is hozzászoknának ahhoz, hogy ha egy tévécsatorna elindít egy műsort, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy éveken keresztül szerepel a produkció a képernyőn.

Kis Krisztina, a MindShare televíziós médiatervezője szerint a műsor nem hozott olyan rossz nézettséget, ami azt indokolta volna, hogy a csatorna ne sugározza később a műsort. A médiatervező adatai szerint a Benne leszek a tévében című produkció az első adásban a 18-49-es korcsoportban 22 százalékos nézettséget hozott, ami a további hét adásban stabilan beállt 15 százalékra.

A csatorna egyelőre nem bízta meg új konkrét feladattal a megszűnt műsor vezetőjét, azonban információink szerint tárgyalásokat folyat az RTL Klub a további együttműködésről, illetve a sztár továbbra is szereplője lesz a Heti Hetesnek.

(forrás: Kreatív Online, Index)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

Jeff Bezos cége 13,7 milliárd dollárt fizet érte.

Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere vezeti a sorozat stábját.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.