hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ron Werber és az LMP külön folytatják

Az MSZP korábbi kampánystratégája október óta dolgozott az LMP-nek.

hirdetés

Ron Werber felmondott az LMP-nél, írja a az Alfahírre hivatkozva a 444. Az izraeli kampánytanácsadó korábban az MSZP-nek dolgozott, és agresszív kampánymódszerei miatt vált ismertté, többek között a 2002-es választások idején, amit a szocialista párt meg is nyert.

A válás hírét az LMP két elnökségi tagjai is megerősítette, de részleteket nem mondtak. Annyi derült ki a nyilatkozatukból, hogy a pártvezetés és Werber között nézetkülönbségek voltak, részben a stratéga "impulzív természete" miatt, részben "kampánytechnikai okokból".

"Tegyünk különbséget az agresszív és a hatékony kommunikáció között. Sok jelző forog a médiában. A politikai döntéseket a párt vezetése hozza, ennek becsomagolásában segít Werber" - nyilatkozta a Kreatívnak az októberi, az ellenzéki pártok kommunikációját körüljáró lapszámban Halász Ambrus, az LMP kommunikációs igazgatója. Akkor azt is mondta, hogy Werber erőssége az utcai mozgósítás és az aktivisták szervezése, és hogy a bizonytalan szavazók megszerzésében számítanak a segítségére.

Ron Werber (Fotó: Székelyhidi Balázs / Magyar Nemzet)
Ron Werber (Fotó: Székelyhidi Balázs / Magyar Nemzet)

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés