hirdetés
hirdetés
hirdetés

Romantika és humor a képeslapversenyen

Itt a Kreatív képeslapversenyének második köre, ebben szóviccek helyett inkább a naplementés fotók dominálnak. 

hirdetés

A Kreatív balatoni képeslapversenyére az első nevezők közzététele után újabb pályázatok érkeztek. A leadási határidő augusztus 2-a, de aki úgy érzi, hogy nem szeretne lemaradni a megmérettetésről, annak augusztus 6-a a végső dátum. A munkákat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címre, képeslap tárgymegjelöléssel várjuk.  

Arany Balaton címmel küldte el közös nevezését Lágler Krisztián (fotó) és Illyés Mónika (szöveg). 

 

Balaton Sail az első kör után újra küldött fotót.

 

Három képeslappal és hozzá passzoló üzenetekkel készült versenyünkre Seiben Erika.

Szia anyu! Nagyon jól érzem itt magam, az idő is napos. Zsákbanfutásban én győztem, kaptam érte kisötöst! Holnap indulunk is haza. Szia! Peti


Drága Évám!
Itt minden olyan ideális! A régi szép idők most vannak.
Örömmel fogok nosztalgiázni,
csókollak: Eris


ugye? "minek iszik, aki nem bírja" ú nagyon nagy bulik vannak Füreden, jövőre te is jössz! Szerdán megyünk haza, addig is puszilunk: Tomi, Robi, Kriszti, Nóri.

 

Kőteleky Éva ezzel a képeslappal indul a versenyen.


Kovács Viktória, a Hinora senior account menedzsere  a cég nevében nevezett.

 

Mogyoró Győző küldeménye.

 

Pataki Szandra is mellékelt üzenetet a képeslaphoz.

 

Héczey Rafael szerint a Balaton télen is Balaton.

 

AdriNóriMeli aláírással jött az üzenet: "Üdv a tördemici állomásról, küldjük a tavalyi lapot...Még mindig esik, még jó, hogy Narancsot lehet kapni :-)"

 

Az Intuity Kreatív Alkotóműhelytől Tomcsányi Gusztáv küldte el pályázatát.

 

Gilányi Nóra, a Monogramma kreatívvezetője ezt üzeni:

 

Két képeslapot küldött nekünk Sebők Zoltán.

 

Felhívásunkra Basticz György a rajzasztalhoz lépett. 

 

A beérkezett digitális lapok beküldői között két nyertest hirdetünk: az egyik a közönségszavazat nyertese lesz, a másikat szakmai zsűri (Glódi Balázs fotós; Hegedüs Mihály, a Clair & Curtis art directora; Németh-Heves Júlia, a Yacht Club Hotel ügyvezetője; Vas Dóra, a MatrixPr ügyvezetője; Bátorfy Attila, a Kreatív szerkesztője) választja ki. 

A közönség jövő héten az összes nevezést felvonultató cikkünkben szavazhat. A közönségdíjas és a zsűri által kiválasztott nyertes alkotás beküldője egy-egy két főre szóló wellnesshétvégét nyer a siófoki Yacht Club Hotelbe, ahol közvetlen vízparti, privát pezsgőfürdővel várják majd a legügyesebb képeslapírókat.

A Kreatív képeslapversenyének támogatója a Yacht Club Hotel Superior Spa & Restaurant!

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A Love, Death & Robots egyik epizódjában végzett digitális effektekért kapták az Annie-díjat.

A SorozatWiki információi szerint az RTL Magyarország, a TV2 és a Viasat is bedarál saját gyártású műsort.

Nagyívű, Sissitől egészen Mészáros Lőrincig eljutó összeállítás az osztrák és magyar nézőknek.

A Media1 biztosnak véli, hogy jövő csütörtöktől minden munkanap megjelenik az ingyenes újság.

Először osztják majd ki a „Live Communication” díjakat, amire 2019-es rendezvényekkel lehet pályázni.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés