hirdetés
hirdetés
hirdetés

Romantika és humor a képeslapversenyen

Itt a Kreatív képeslapversenyének második köre, ebben szóviccek helyett inkább a naplementés fotók dominálnak. 

hirdetés

A Kreatív balatoni képeslapversenyére az első nevezők közzététele után újabb pályázatok érkeztek. A leadási határidő augusztus 2-a, de aki úgy érzi, hogy nem szeretne lemaradni a megmérettetésről, annak augusztus 6-a a végső dátum. A munkákat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címre, képeslap tárgymegjelöléssel várjuk.  

Arany Balaton címmel küldte el közös nevezését Lágler Krisztián (fotó) és Illyés Mónika (szöveg). 

 

Balaton Sail az első kör után újra küldött fotót.

 

Három képeslappal és hozzá passzoló üzenetekkel készült versenyünkre Seiben Erika.

Szia anyu! Nagyon jól érzem itt magam, az idő is napos. Zsákbanfutásban én győztem, kaptam érte kisötöst! Holnap indulunk is haza. Szia! Peti


Drága Évám!
Itt minden olyan ideális! A régi szép idők most vannak.
Örömmel fogok nosztalgiázni,
csókollak: Eris


ugye? "minek iszik, aki nem bírja" ú nagyon nagy bulik vannak Füreden, jövőre te is jössz! Szerdán megyünk haza, addig is puszilunk: Tomi, Robi, Kriszti, Nóri.

 

Kőteleky Éva ezzel a képeslappal indul a versenyen.


Kovács Viktória, a Hinora senior account menedzsere  a cég nevében nevezett.

 

Mogyoró Győző küldeménye.

 

Pataki Szandra is mellékelt üzenetet a képeslaphoz.

 

Héczey Rafael szerint a Balaton télen is Balaton.

 

AdriNóriMeli aláírással jött az üzenet: "Üdv a tördemici állomásról, küldjük a tavalyi lapot...Még mindig esik, még jó, hogy Narancsot lehet kapni :-)"

 

Az Intuity Kreatív Alkotóműhelytől Tomcsányi Gusztáv küldte el pályázatát.

 

Gilányi Nóra, a Monogramma kreatívvezetője ezt üzeni:

 

Két képeslapot küldött nekünk Sebők Zoltán.

 

Felhívásunkra Basticz György a rajzasztalhoz lépett. 

 

A beérkezett digitális lapok beküldői között két nyertest hirdetünk: az egyik a közönségszavazat nyertese lesz, a másikat szakmai zsűri (Glódi Balázs fotós; Hegedüs Mihály, a Clair & Curtis art directora; Németh-Heves Júlia, a Yacht Club Hotel ügyvezetője; Vas Dóra, a MatrixPr ügyvezetője; Bátorfy Attila, a Kreatív szerkesztője) választja ki. 

A közönség jövő héten az összes nevezést felvonultató cikkünkben szavazhat. A közönségdíjas és a zsűri által kiválasztott nyertes alkotás beküldője egy-egy két főre szóló wellnesshétvégét nyer a siófoki Yacht Club Hotelbe, ahol közvetlen vízparti, privát pezsgőfürdővel várják majd a legügyesebb képeslapírókat.

A Kreatív képeslapversenyének támogatója a Yacht Club Hotel Superior Spa & Restaurant!

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A több éves nagyvállalati HR vezetői tapasztalattal rendelkező Kárpáti Diána 2019 májusától a cégcsoport tagja.

A győztesek mámorától egészen Galactic Jackson szettjéig dokumentáltuk az eseményeket.

A hírek szerint több ezer szellemi munkát végző alkalmazottat küldenek el a cégtől a közeljövőben.

A Property Market meghívásos tenderén három ügynökség indult, a két körös kiválasztási folyamat végén pedig a Black Page Consulting nyert.

Mint kiderült, a kiadóvállalat fiókjait azért zárolta a Facebook mert egyikük megsértette a reklámszabályzatot.

hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés