hirdetés
hirdetés
hirdetés

Romantika és humor a képeslapversenyen

Itt a Kreatív képeslapversenyének második köre, ebben szóviccek helyett inkább a naplementés fotók dominálnak. 

hirdetés

A Kreatív balatoni képeslapversenyére az első nevezők közzététele után újabb pályázatok érkeztek. A leadási határidő augusztus 2-a, de aki úgy érzi, hogy nem szeretne lemaradni a megmérettetésről, annak augusztus 6-a a végső dátum. A munkákat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címre, képeslap tárgymegjelöléssel várjuk.  

Arany Balaton címmel küldte el közös nevezését Lágler Krisztián (fotó) és Illyés Mónika (szöveg). 

 

Balaton Sail az első kör után újra küldött fotót.

 

Három képeslappal és hozzá passzoló üzenetekkel készült versenyünkre Seiben Erika.

Szia anyu! Nagyon jól érzem itt magam, az idő is napos. Zsákbanfutásban én győztem, kaptam érte kisötöst! Holnap indulunk is haza. Szia! Peti


Drága Évám!
Itt minden olyan ideális! A régi szép idők most vannak.
Örömmel fogok nosztalgiázni,
csókollak: Eris


ugye? "minek iszik, aki nem bírja" ú nagyon nagy bulik vannak Füreden, jövőre te is jössz! Szerdán megyünk haza, addig is puszilunk: Tomi, Robi, Kriszti, Nóri.

 

Kőteleky Éva ezzel a képeslappal indul a versenyen.


Kovács Viktória, a Hinora senior account menedzsere  a cég nevében nevezett.

 

Mogyoró Győző küldeménye.

 

Pataki Szandra is mellékelt üzenetet a képeslaphoz.

 

Héczey Rafael szerint a Balaton télen is Balaton.

 

AdriNóriMeli aláírással jött az üzenet: "Üdv a tördemici állomásról, küldjük a tavalyi lapot...Még mindig esik, még jó, hogy Narancsot lehet kapni :-)"

 

Az Intuity Kreatív Alkotóműhelytől Tomcsányi Gusztáv küldte el pályázatát.

 

Gilányi Nóra, a Monogramma kreatívvezetője ezt üzeni:

 

Két képeslapot küldött nekünk Sebők Zoltán.

 

Felhívásunkra Basticz György a rajzasztalhoz lépett. 

 

A beérkezett digitális lapok beküldői között két nyertest hirdetünk: az egyik a közönségszavazat nyertese lesz, a másikat szakmai zsűri (Glódi Balázs fotós; Hegedüs Mihály, a Clair & Curtis art directora; Németh-Heves Júlia, a Yacht Club Hotel ügyvezetője; Vas Dóra, a MatrixPr ügyvezetője; Bátorfy Attila, a Kreatív szerkesztője) választja ki. 

A közönség jövő héten az összes nevezést felvonultató cikkünkben szavazhat. A közönségdíjas és a zsűri által kiválasztott nyertes alkotás beküldője egy-egy két főre szóló wellnesshétvégét nyer a siófoki Yacht Club Hotelbe, ahol közvetlen vízparti, privát pezsgőfürdővel várják majd a legügyesebb képeslapírókat.

A Kreatív képeslapversenyének támogatója a Yacht Club Hotel Superior Spa & Restaurant!

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Baskin Robbins étteremlánc nem csak megépítette sorozatban fontos szereet kapó fagyizót, de már tévéreklámot is készített a Scoops Ahoy-nak.

Csuklóból meg tudod mondani, melyik élethelyzetre, melyik Youtube-os fail videó a legjobb? Akkor valószínűleg új munkahelyet kéne keresned – üzeni a Kelly Services új kampánya.

„Kapd el, ha tudsz!” címen indul az új műsor, most kezdődnek a felvételei.

A Viastein térköves sétány ötletét a White Rabbit reklámügynökség szállította.

Az IndieWire grandiózus listában összegzi az elmúlt 10 év filmtermését. Van meglepetés és borítékolható választás is bőven.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés