hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rogán Antal még egyszerűbben költheti a pénzünket

Lényegében kivették a közbeszerzési szabályok alól a propagandahivatalát. Mostantól az állami rendezvényes szerződésekre is nekik kell bólintaniuk.

hirdetés

A HVG számol be arról, hogy a kormány egy rendelettel kivette a Rogán Antal által fémjelzett Nemzeti Kommunikációs Hivatalt egy sereg közbeszerzési szabály alól.

A hivatalnak a jövőben „nem kell alkalmaznia” a közbeszerzések központi ellenőrzéséről és engedélyezéséről, illetve a központosított közbeszerzési rendszerről szóló jogszabályt a kiemelt fontosságú kormányzati kommunikációs vagy rendezvényszervezési feladatokra vonatkozó közbeszerzéseknél.

A hivatal feladatait kibővítették a rendezvényszervezéssel is: ezeknek minden szerződésüket és azok módosítását jóvá kell hagyatniuk Rogán hivatalával. Korábban erre a hivatalnak 15 munkanapja volt (ha addig nem válaszolták, az jóváhagyásnak számított), de ezt a passzust törölték.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés