hirdetés
hirdetés
hirdetés

Retteghetnek a szülők, tévésorozat készül a Baby Sharkból

A Nickelodeon szériát épít arra, hogy "baby shark, doo doo doo doo doo doo."

hirdetés

Ha eddig nem hallottál a Baby Sharkról, ne is olvass tovább, talán jobb, ha semmit nem tudsz a 2,87 milliárd megtekintést generáló, minden idők 10 legnézettebb Youtube-videós listájára is felkerülő jelenségről.

A fenti adat fényében egyáltalán nem meglepő, hogy a videót készítő Pinkfong megállapodott a Nickelodeonnal, így sorozat készül majd a cápás videó és dal alapján, amellyel főleg az ovisokat célozza majd a csatorna.

Premierdátuma egyelőre nincs a tervezett sorozatnak, de a Nickelodeon animációért felelős vezetője, Ramsey Naito arról már boldogan áradozott, hogy a sorozat is természetesen a klipben feltűnő cápacsalád életét követi majd. A megállapodás beleillik a Nickelodeon új irányvonalába, amely alapján egyre több tartalmat vadásznak  közösségi oldalakról.

(via Deadline)

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés