hirdetés
hirdetés
hirdetés

Részeg sofőr = időzített bomba

A rendőrség erős megelőző kampányfilmmel jelentkezett be húsvét előtt.

hirdetés

A rendőrség kommunikátorai jó formában vannak, vagy legalábbis jó a kedvük mostanában: a költészet napján egy Bëlga-verset szavaltattak el munkatársukkal a Twitteren, sőt, ahogy ugyanott látjuk, a Veszprém megyei kapitányság Filmezz a bűnmegelőzésért nevű rövifilmpályázatának Szőke András volt a zsűrielnöke, ezt fényképpel is dokumentálták.

A húsvétkor életbe lépő közúti veszélyhelyzetre pedig kampányvideóval készültek, amelyben a részeg sofőrt tűzszerészekkel hatástalanítják, nyomatékosítva az üzenetet: a részeg sofőr a közutakon olyan, mint az időzített bomba.

Ez a videó sem nélkülözi a humort, a tempó feszességét ráadásul az autórádióból szóló lakodalmas zene tartja egyben, nem tolakodóan. A hangulat könnyed, ugyanakkor feszült is.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés