hirdetés
hirdetés
hirdetés

Részeg sofőr = időzített bomba

A rendőrség erős megelőző kampányfilmmel jelentkezett be húsvét előtt.

hirdetés

A rendőrség kommunikátorai jó formában vannak, vagy legalábbis jó a kedvük mostanában: a költészet napján egy Bëlga-verset szavaltattak el munkatársukkal a Twitteren, sőt, ahogy ugyanott látjuk, a Veszprém megyei kapitányság Filmezz a bűnmegelőzésért nevű rövifilmpályázatának Szőke András volt a zsűrielnöke, ezt fényképpel is dokumentálták.

A húsvétkor életbe lépő közúti veszélyhelyzetre pedig kampányvideóval készültek, amelyben a részeg sofőrt tűzszerészekkel hatástalanítják, nyomatékosítva az üzenetet: a részeg sofőr a közutakon olyan, mint az időzített bomba.

Ez a videó sem nélkülözi a humort, a tempó feszességét ráadásul az autórádióból szóló lakodalmas zene tartja egyben, nem tolakodóan. A hangulat könnyed, ugyanakkor feszült is.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A Rakéta a Player Tech rovatából nőtte ki magát.

Új, karácsonyi tematikájú reklámfilmet készített a Springer&Jacoby a Provident Relax kölcsönéhez.

A Pernod Ricard zászlóshajó-termékének kommunikációs platformját a Greenroom adaptálja a magyar piacra.

A Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati Klinikának gyűjtenek életmentő berendezésre.

Egy cseh online szupermarket nemzetközi terjeszkedésének első állomása lesz.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés