hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rendkívüli lapszámmal jelentkezik a Magyar Nemzet

Szombaton még egyszer megjelenik a bizonytalan sorsú Magyar Nemzet - erről György Zsombor főszerkesztő-helyettes számolt be Facebookon.

hirdetés

Azt, hogy a Magyar Nemzet sorsa mi lesz, ebben a pillanatban nem tudhatjuk még biztosan. A szombat délután 4 órára a budapesti Pethő Sándor utcába meghirdetett találkozónkhoz időzítve rendkívüli számmal jelentkezünk. Vagyis: most szombaton biztosan lesz nyomtatott Magyar Nemzet, még ha nem is teljesen a megszokott formában - írja Facebook-posztjában György Zsombor, a lap főszerkesztő-helyettese. Erről a találkozóról van szó.

Az újság a szokott terjedelemben, 20 ezer példányban fog megjelenni, és György ígérete szerint ingyenesen fogják terjeszteni. György posztjában arra is kitér, hogy a lap ettő még nincs teljesen ingyen, a 400 ezer forontos nyomdaköltség egy része hiányzik, ezért felajánlásokat vár a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

A Magyar Nemzet megszűnéséről ITT és ITT írtunk korábban.

Az ügyben kerestük telefonon György Zsombort, amint elérjük, frissítjük a cikket.

FRISSÍTVE: György Zsombor időközben ezt írta ki a Facebookra: „Tisztelt Olvasók, kedves barátaink! Egyértelműsítem, hogy a szombati újság magánkiadvány lesz, ha úgy tetszik, szamizdat 2018-ban Magyarországon."

(forrás: Kreatív Online, Facebook)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

Arról kell a diákoknak trailert készíteniük, hogy mi lesz 20 év múlva.

A Facebook az NBA rájátszások idején mutatta be új reklámját, amelyben elvileg bocsánatot kér.

hirdetés
hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00