hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rendhagyó kampány egy készülő magyar filmhez

Rendhagyó marketingkampányt kapott a most készülő Paraziták a Paradicsomban című magyar film: létrehoztak a film farvizén egy önfejlesztő programot Be Positive Way címmel, aminek az a lényege, hogy alternatívát nyújtson a filmben bemutatott társadalmi problémákra.

hirdetés

Az applikációval a stáb olyan közösséget szeretne teremteni, ahol ismert és átlagos emberek egyaránt megosztják pozitív tapasztalataikat, motiváló történeteiket, sikereiket és választásaikat. A programhoz többek között Szabó Péter motivációs előadó, Lackfi János író, költő és Erdei Zsolt profi ökölvívó is csatlakozott Be Positive nagyköveteként. 

A kezdeményezés egyik pillére a társadalmi szerepvállalás. A Be Positive Way-hez kapcsolódó felületek (applikáció, weboldal és Facebook-oldal) a társadalmi elfogadást is hirdetik, amelyhez kapcsolódó közösségi programokat szervez a Paraziták a Paradicsomban stábja. A mozgalom legfőbb célja, hogy a közösséghez tartozó emberek képesek legyenek rendezni a saját, belső problémáikat, ugyanakkor vegyék észre a körülöttük élők nehézségeit is. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés