hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rendezvényszervezőt választott a Superbrands

Pályázaton választotta ki az idei Superbrands Gála szervezőjét a Superbrands Magyarország.
hirdetés

A Superbrands Magyarország tavasszal hirdetett meghívásos tendert az idei Superbrands Gála szervezési és lebonyolítási feladataira. A pályázatot az Absolute Event nyerte, megbízása egyelőre az idei évre szól.

Az ügynökség szervezésében zajló decemberi gálán osztják majd ki az idei Superbrands címmel elismert márkák képviselőinek járó díjakat, és itt mutatják be először a Superbrands és kapcsolódó társprogramjainak a kiadványait is.

Az Absolute Event feladata lesz például a civil szervezetek bevonása, valamint jótékonysági célú akciók beépítése az estély programjába.

Az eredetileg Nagy-Britanniából indult Superbrands ma már világszerte 82 országban működik, mindenhol azonos módon szabályozott keretek között. Magyarországon öt éve működik a program, tavaly óta pedig Business Superbrands minősítéseket is átadnak.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés