hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rendezvénypartnereket keres az ITD Hungary

Két évre nettó százmillió forint értékben keres rendezvénypartnereket az ITD Hungary Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség – áll a Tenders Electronic Daily (TED) értesítőjében.
hirdetés

Nyílt eljáráson keres ügynökségeket évente egy 300 fős gála, egy bál és öt különböző, kisebb volumenű rendezvény megszervezésére az ITD Hungary. A keretösszeg nettó százmillió forint, amit részben uniós forrásokból finanszíroz a kiíró.

Nem indulhat az az ajánlattevő, amelynek elmúlt három évi (2006-2008) a közbeszerzés tárgya szerinti együttes forgalmának az évenkénti átlaga nem éri el a nettó 40 millió forint összeget.

Az ajánlattevőnek rendelkeznie kell például legalább 200 fő feletti, vagy legalább nettó húszmillió forint értékű rendezvény megszervezésére és lebonyolítására vonatkozó referenciamunkával, legalább három darab 50 fő feletti, vagy a nettó másfélmillió forintos összeget meghaladó rendezvény megszervezésére és lebonyolítására vonatkozó referenciával.

A bírálati szempontoknál a mintafeladatban megadott gálarendezvény szervezői díja, valamint a vonatkozó szakmai koncepció együttesen 50 százalékban számítanak.

Az ajánlattételi határidő május 18-a, a megbízások két évre szólnak.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Bejelentették: várható az új arculat és a b2b-profil további erősítése is 2020-ban.

Úgy volt, hogy nem lesz hivatalos mörcs karácsonyra, de aztán észhet tért a cég.

Az árnyalat hivatalosan persze nem a kólásdobozról kapta a nevét, hanem nemes egyszerűséggel „klasszikus kéknek” hívják.

Robert De Niro saját gyűjteményének darabjait is felajálotta a könyvhöz.

A fenntarthatóság jegyében állt össze a két nagy múltú amerikai vállalat.

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

hirdetés
hirdetés