hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rendezvényes üzletágat indít az Ingatlan.com

Az Ingatlan.com és Iroda.hu rendezvényeinek megszervezéséről a jövőben új üzletág gondoskodik az ingatlan.com csoporton belül, aminek vezetőjévé december elejétől Agócs Balázs Mártont nevezték ki.

hirdetés

Agócs Balázs Márton rendezvény- és médiafejlesztő szakember lett az Ingatlan.com új, rendezvény üzletágának vezetője. A Portfolio.hu értékesítési vezetőjeként indította el a gazdasági portál rendezvény üzletágát, valamint számos online és offline média innováció fűződik a nevéhez. Az elmúlt 5 évben szervezeti kommunikációs tanácsadóként és trénerként dolgozott, emellett szakmai és üzleti eseményeket szervezett többek között az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület, vagy az International Coach Federation számára. 

Agócs Balázs Márton

Az Iroda.hu cégcsoportot 2015-ben megvásárló Ingatlan.com az elmúlt években dinamikusan fejlesztette rendezvényeit. A “TheBar” eseményeken hét éve találkoznak a kereskedelmi ingatlanpiac felső- és középvezetői, az Év Irodája Versenyen pedig kilencedik éve díjazzák a legnívósabb irodákat, ingatlanfejlesztéseket és vállalatokat. Idén harmadszor találkoztak a piac legfontosabb szereplői az Ingatlan Regattán, ami a Balaton egyik legnagyobb presztízsű vitorlásversenyévé nőtte ki magát. 2018-ban pedig az ingatlan.com cégcsoport szervezésében került sor Közép-Kelet Európa első önálló proptech konferenciájára Budapesten.

A cég 2019 elején mutatja be legújabb eseményét, az OfficeUP-ot. „A rendezvényen aktív párbeszédre hívjuk az irodapiac minden szereplőjét: az ingatlanfejlesztőket, belsőépítészeket, tanácsadókat és a bérlőket.” - mondta el Agócs Balázs Márton.

Az új üzletág létrehozása szorosan illeszkedik az ingatlan.com hosszú távú stratégiájába. “A rendezvény üzletág létrehozásával az Ingatlan.com csoport közelebb került küldetése megvalósításához, egy teljeskörű, hatékony és etikus ingatlanpiac kialakításához” - tette hozzá Kalmár Zoltán, az Év Irodája Verseny alapítója, az Ingatlan.com igazgatósági tagja.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Két év után szervezik meg ismét az Event Touchot.

A Westendben és a Széna téren lehet szagolgatni.

Lengyel Tamás és Péterfy Bori segíti az alapítvány új termékeinek promócióját.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója arról is beszélt, zavarja-e a csatorna nézettségét, ha Rogán Cecíliával fotózzák.

Az Operaház szfinxjével összeakaszkodó Ady Endréről, a csillebérci tündérekről, és a Lánchíd alagútba tolásáról is született már epizód.

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés