hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rendes Zoltán ismét az RTL-nél

Az RTL Klub marketingigazgatójaként folytatja pályafutását Rendes Zoltán, aki július 27-én a Tv2 közlése szerint családi okokra hivatkozva hagyta ott a csatornát. Az RTL Klubnál korábban nem létezett marketing igazgatói pozíció.

hirdetés

Tisztelt Látogatónk!

Ön még nem előfizetője a Kreatív Online-nak, vagy még nem lépett be előfizetői felhasználónevével és jelszavával.

Amennyiben szeretne előfizetni, itt megteheti.

E-mail cím:
Jelszó:
hirdetés

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

Szollár Domokos a vállalatcsoport kabinetfőnökeként folytatja karrierjét.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

A kiadvány augusztus 14-től online és offline is elérhető lesz.

Főhősünknek igencsak jól jönne egy csoki, hogy kijöjjön a karantén utáni katatóniából.

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (2 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Eddig azért volt a TV2 talán a második mert ugyan azt adták mint az RTL s így már kevesebben voltak arra kíváncsiak.Az RTL nél mindig is több pénz volt ez álltal
színvonalasabb színesebb körítést tudtak kínálni.Lassan az RTL nél is beidul a selejtező :)!? s ki merre lát slogen. Régi mondás, Ki mint vet úgy arat.
#
Milyen átállásra készülnek az rtl nél ??? S tán még hány ex ilyen olyant akarnak visszacsábítani az rtl hez,lehet a Rendesre addig tartott igényt a tv2 míg rá is sor
került, kicst több zsét kaptok csak ott ne dolgozzatok gyertek hozzánk majd mi meg elküldünk 1 év múlva s mehettek az ATV hez, világbarmai nem látnak a sok
nullától:)). Ugyan már, ez a mostani Simon Zsolt Steve Varcoe TV2, nagyon nem tetszik az rtl nél, s tán még máshol sem. Ha nem ez a két Szaki "" lenne most a tv2 nél,
pff, hát nagy szarban lenne az egykori csiga tv az egészen biztos.

 A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. 

Egyre több raktárkoncertet vállaló zenekar csatlakozik az akcióhoz.

Ötletes absztrakciók, szokatlan perspektívák és önmegvalósítás vitték a prímet júliusban.

Erősen ajánlják a maszkviselést, belépéskor hőmérőzésre is lehet számítani.

Képernyőfüggők, már csak a virtuális valósgban tájékozódnak, elidegenedtek egymástól - Billie Eilish szerint a sztereotípiákkal szemben pont ez a generáció hozhat társadalmi változásokat.

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés