hirdetés
hirdetés
hirdetés

Remek előadások és brutális catering volt a MaReSz konferenciáján

Benéztünk a rendezvényes szakmai szervezet Event Touch néven futó nagy eseményére, ahol az előadók, a kiállítók és a cateringesek is kitettek magukért. És még robothosztesz is volt.

hirdetés

Múlt héten, február 26-án zajlott az Event Touch rendezvényszakmai konferencia és kiállítás. A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) által életre hívott esemény fő témája a rendezvényszervezés jövője volt, a designnal, gondolkodással és technológiával a fókuszban.

A két évente megrendezett, rendezvényszervezéssel és annak több szakterületével foglalkozó konferencia és kiállítás főszervezője Bacsi Krisztina MaReSz főtitkár volt, az eseményre mi is ellátogattunk. Első ránézésre is jól sikerült az esemény, egyik előadóteremben és a kiállítótéren sem volt nyoma pangásnak, a MaReSz tájékoztatása szerint a végső létszám így alakult: több, mint 450 résztvevő, 60 kiállító, 17 előadás és mintegy 100 fős közreműködő csapat vett részt az Europa Congress Centerben zajló eseményen.

Én a délutáni programba csatlakoztam be, és remek előadásokat hallgattam például a magyar tulajdonú, ám Dubajban működő Kraftwerk Design & Production grandiózus rendezvényeiről, de szóba kerültek sok más mellett az olyan aktuális témák is, mint a rendezvényügynökségek szerepe a kommunikációs szakterületen belül, a munkaerőhiány és az employer branding, storytelling az ügyfélkommunikációban és a rendezvényes fókuszú válságkezelés.

Az előadások mellett két nagyon fontos része volt az eseménynek. Egy kiállítótér, ahol a technológiai megoldásokon át a csapatépítő programokig mindenfajta rendezvényes beszállító megmutatta magát. (Volt VR is, méghozzá a látványosabb fajtából!) Mint azt Duca Andreától, a MaReSz ügynökségi tagozatának vezetőjétől megtudtuk, a végére már be kellett jelenteniük a teltházat, annyi kiállító szerette volna bejutni az eseményre.

A másik az ebédeltetés volt, ugyanis nyolc catering cég vonult fel, hogy megmutassa a szakmának és leendő beszállítóinak, hogy értik a dolgukat, egyszóval nem csak egy konferenciához mérten volt kiemelkedő az esemény gasztronómiai felhozatala, hanem konkrétan fine dining minőségben lehetett falatozni két szakmai előadás között.

Nem utolsósorban még robothosztesz is volt! A többiről meséljenek helyettünk a képek, kattintás után méretes galériát lehet böngészni!

További képekért kattints!
További képekért kattints!

További képekért kattints!
További képekért kattints!

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Még jó párat kell aludni addig, hogy itthon is legálisan lehessen nézni Baby Yoda kalandjait.

A hírt a főszerepet játszó Ewan McGregor is megerősítette, de szerinte nem annyira drámai a helyzet.

Sztereotípiákkal dagasztja az amerikai kebleket a Budweiser a Super Bowl alatt.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

GYÓGYKOMM március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés