hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videós tartalomra készülhet Vona Gábor

A Jobbik volt vezetője Vlog Influence Kft. néven alapított reklámos céget. Instagramos videóiban már utalgat egy ideje valami videós tartalomra és augusztusi indulásra.

hirdetés

A 24.hu írta meg, hogy Vona Gábor, a Jobbik egykori, a választások után a politikától egyelőre legalábbis látszólag visszavonult elnöke 3 milliós törzstőkével reklámcéget alapított. Vona a cég ügyvezetője és tulajdonosa is.

A Vlog Influence Kft. fő tevékenységi köre a médiareklám készítése, de a július 17-én, Szolnokon bejegyzett cég hírügynökségi, reklámügynökségi tevékenységgel, pr-rel és kommunikációval, illetve piac- és közvélemény-kutatással, üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadással is tervez foglalkozni az Optenben fellelhető adatok szerint, azaz elég sok irányba elindulhat.

Mindenesetre Vona Gábor pár napja kitette az Instagramjára, hogy augusztus 8-án elindul egy projektje, ami feltehetően videós tartalom lesz, annak előkészületeiről korábbi posztjaiban is utalt már, a 21-es márkanévhez kapcsolódóan. A legutóbbi teaserben "Az egy fecske is csinál tavaszt" szlogen szerepel. 

Fotó: Hvg.hu

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés