hirdetés
hirdetés
hirdetés

Reklámkonferencia - tivornya Tankcsapdára

Slágerrádiós zeneszolgáltatásra bulizott a reklámszakma az egri reklámkonferencián. Queen, AC/DC, Tankcsapda, Kispál - ezeknél volt tömeges berohanás a nagyon hideg táncterembe. Az ingyenes alkoholt a Zwacknak, egy borháznak, és a Népszabadságnak köszönhette a nép.
hirdetés

Magyarország legkedveltebb napilapja egy koktélbárt tolt be a dj pult mellé, és Nolblog, Impresszum, Vezércikk nevű koktélokat lehetett kérni, de szerencsére a hagyományos neveket is értették a mixerek. Gyülekezés volt még a Tv2 karaoke helyszínen, de ezt csak egyszer, és rövid ideig ellenőriztük. Illetve sokan voltak a füstszobában is. A klubhelység feliratot kapó kis szobában egy nyakkendős lánnyal lehetett kártyázni, de erre sem figyeltünk oda igazán.


A fotókat köszönjük a KreatívArt-nak és a rendezvényszervező HD Groupnak!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Hiába trükköztek a terület átruházásával, Jeff Lowe-éknak költöznie kell, Baskiné lesz Joe Exotic egykori állatkertje. 

Figyelésre, szolidaritásra és változásra hív a  #TheShowMustBePaused kezdeményezés a június 2-i Blackout Tuesday részeként.

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

A szlovén kreatívipari rendezvényt 2021 őszére tolják. 

Milyen volt Orbán első, amerikai útja? Egy holland újságíró emlékezett vissza több útitársával együtt a közösen töltött napokra.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés