hirdetés
hirdetés
hirdetés

Reklámkonferencia - tivornya Tankcsapdára

Slágerrádiós zeneszolgáltatásra bulizott a reklámszakma az egri reklámkonferencián. Queen, AC/DC, Tankcsapda, Kispál - ezeknél volt tömeges berohanás a nagyon hideg táncterembe. Az ingyenes alkoholt a Zwacknak, egy borháznak, és a Népszabadságnak köszönhette a nép.
hirdetés

Magyarország legkedveltebb napilapja egy koktélbárt tolt be a dj pult mellé, és Nolblog, Impresszum, Vezércikk nevű koktélokat lehetett kérni, de szerencsére a hagyományos neveket is értették a mixerek. Gyülekezés volt még a Tv2 karaoke helyszínen, de ezt csak egyszer, és rövid ideig ellenőriztük. Illetve sokan voltak a füstszobában is. A klubhelység feliratot kapó kis szobában egy nyakkendős lánnyal lehetett kártyázni, de erre sem figyeltünk oda igazán.


A fotókat köszönjük a KreatívArt-nak és a rendezvényszervező HD Groupnak!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A Rakéta a Player Tech rovatából nőtte ki magát.

Új, karácsonyi tematikájú reklámfilmet készített a Springer&Jacoby a Provident Relax kölcsönéhez.

A Pernod Ricard zászlóshajó-termékének kommunikációs platformját a Greenroom adaptálja a magyar piacra.

A Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati Klinikának gyűjtenek életmentő berendezésre.

Egy cseh online szupermarket nemzetközi terjeszkedésének első állomása lesz.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés