hirdetés
hirdetés
hirdetés

Reklám készült a Harley-Davidson Fesztiválnak

Vírusvideót készíttetett az Open Road Harley-Davidson Fesztivál, amelynek alapötlete nem rossz. 

hirdetés

Június 4 és 8 között tartják Alsóörsön a 15. Jubileumi Open Road Harley-Davidson Fesztivált. Ennek promójára a fesztivál vírusvideót készíttetett, amelynek alapötlete szerintünk nem rossz, kicsit emlékeztet a kilencvenes évek közepén divatos ágyjelenetes gegre épülő reklámokra (a prezentációk alatt mindig ezek alá keverték be az álnevetést), csak itt nincs vaskos poénkodás mondjuk a péniszméreten. Szóval ez a videó is ebben a stílusban indul neki, poén nélkül, majd jön a Ne csak álmodozz! Gyere el! felirat, és akkor ennél többet nem is írunk róla. Pedig jól indult.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Tenderajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség, hogy átláthatóbbá és igazságosabbá váljanak az ügynökségi pályázati folyamatok.

A Frank Digital látja el a központi bank idei és jövő évi kommunikációs feladatait. 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés