hirdetés
hirdetés
hirdetés

Régiós vezetőt nevezett ki az Ipsos Csoport

Egy magyar szakembert nevezett ki az Ipsos Csoport az egyik kutatási területének közép-kelet-európai, közel-keleti és afrikai régiójának élére. Géczi Tamás július 1-jétől tölti be a posztot.
hirdetés

Géczi Tamás
Géczi Tamás
Az Ipsos ASI közép-kelet-európai, közel-keleti és afrikai régióját július 1-jétől Géczi Tamás vezeti. A szakember az Ipsos reklámkutatási üzletágának - reklám elő- és utótesztek, folyamatos reklám- és márkakutatások - regionális üzletfejlesztéséért, a meglévő ügyfelek kiszolgálásáért és a régió egyes irodáiban működő ASI teamek irányításáért felel. A most kinevezett regionális igazgató elsősorban a prágai régiós központból látja el feladatát, de időnként a budapesti irodából is dolgozik.

Géczi Tamás 1991 óta dolgozik a szakmában. A Modusban kezdte piackutató pályafutását, ahol kvalitatív és kis mintás kutatásokért volt felelős. 1995-től a Macro International magyarországi, majd kelet-európai igazgatója lett, 1999 elejétől a Millward Brownnál folytatta munkáját, ahol a cég kelet-európai expanzióját vezette a magyar, cseh, lengyel, orosz, román és török piacon. 2002-2003-ban a Millward Brown Germany ügyvezetőjeként a cég német nyelvterületen végzett üzleti tevékenységét irányította. 2004-től ismét Kelet-Európa tartozott hozzá, kibővítve a Közel-Kelettel, emellett a Millward Brown kontinentális európai szervezetének egyik részlegét is vezette.
 

Az Ipsos Csoportról
Az Ipsoson belüli a nagy kutatási területek: média-, marketing-, társadalom- és reklámkutatás (ASI), ügyfél- és dolgozói elégedettség (Loyalty). Minden kutatási területnek van egy globális vezetője és régiónkénti vezetői. Az ASI teamek az egyes Ipsos tagvállalatok reklámkutatással foglalkozó csoportjai.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Még jó párat kell aludni addig, hogy itthon is legálisan lehessen nézni Baby Yoda kalandjait.

10 éves lett ugyanis a mára legendássá vált, Isaiah Mustafa főszereplésével készült reklám.

Kiadók helyett egy szakértői csapat döntött a 20-as listáról, amelyből majd a győztest is kiválasztják.

A zsúfoltnak és zajosnak ígérkező 2020-as évben a lap szerint még fontosabb lesz a megbízható hírforrás.

Hagyományos sportreklámnak indul, de jön a csavar.

hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

GYÓGYKOMM március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés