hirdetés
hirdetés
hirdetés

Régi-új ügyvezetőelnök az MKRSZ élén

A Magyar Közterületi Reklám Szövetség (MKRSZ) a december elején tartott éves közgyűlésén beiktatta Hidvéghy Melindát ügyvezető elnöki tisztébe. A szakembernek nem új a feladat, korábban már ellátta a szervezet elnöki teendőit.
hirdetés

Hidvéghy Melindát választották az MKRSZ ügyvezető elnökének. A szakember december 4-től tölti be új tisztét, korábban viszont már éveken át ellátta az MKRSZ ügyvezető elnöki, illetve társelnöki teendőit.

Hidvéghy Melinda a közterületi reklámozás első hazai képviselői közé tartozik, jelenleg az Epamedia magyarországi vezetője. Feladatai közül a legfontosabbnak a köztéri reklámpiac megtisztítását tartja. Szorosabbra kívánja fűzni az együttműködést a helyi- és települési önkormányzatokkal, hogy együtt, hatékonyabban tudják a jogszabályokat is figyelembe véve érdekeiket érvényesíteni a nevesítetlen eszközök telepítőivel szemben. Ezen túl aktívabb együttműködést tervez a reklámszakmai társszervezetekkel.

Az MKRSZ közgyűlése egyébként két évre választ két elnököt, akik közül az egyik egy évre ügyvezető elnöki, a másik választott pedig ezen időszakban úgynevezett társelnöki funkciót tölt be, s a következő évben pozíciót cserélnek. Ennek megfelelően Boda János leköszönő ügyvezető elnök - az Europlakát ügyvezető igazgatója - az elkövetkező évben a szövetség társelnökeként fog tevékenykedni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A McCann Stockholm megtalálta a módját, hogy a gyerekek önszántukból operába akarjanak menni. Persze volt benne egy kis trükk.

Az eddigi öt főkategória listája új szekciókkal bővült. A nevezési határidő: június 4.

A jövőben a márka nem fog olyan modellekkel sem együttműködni, akik nem hajlandók az igazi arcukat mutatni.

A szakember a magyarországi Nespresso vezetői székéből érkezik.

A frissítés bevezetésének szükségessége, valamint mindkét oldal reakciója érthető.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés