hirdetés
hirdetés
hirdetés

Régi-új ügyvezetőelnök az MKRSZ élén

A Magyar Közterületi Reklám Szövetség (MKRSZ) a december elején tartott éves közgyűlésén beiktatta Hidvéghy Melindát ügyvezető elnöki tisztébe. A szakembernek nem új a feladat, korábban már ellátta a szervezet elnöki teendőit.
hirdetés

Hidvéghy Melindát választották az MKRSZ ügyvezető elnökének. A szakember december 4-től tölti be új tisztét, korábban viszont már éveken át ellátta az MKRSZ ügyvezető elnöki, illetve társelnöki teendőit.

Hidvéghy Melinda a közterületi reklámozás első hazai képviselői közé tartozik, jelenleg az Epamedia magyarországi vezetője. Feladatai közül a legfontosabbnak a köztéri reklámpiac megtisztítását tartja. Szorosabbra kívánja fűzni az együttműködést a helyi- és települési önkormányzatokkal, hogy együtt, hatékonyabban tudják a jogszabályokat is figyelembe véve érdekeiket érvényesíteni a nevesítetlen eszközök telepítőivel szemben. Ezen túl aktívabb együttműködést tervez a reklámszakmai társszervezetekkel.

Az MKRSZ közgyűlése egyébként két évre választ két elnököt, akik közül az egyik egy évre ügyvezető elnöki, a másik választott pedig ezen időszakban úgynevezett társelnöki funkciót tölt be, s a következő évben pozíciót cserélnek. Ennek megfelelően Boda János leköszönő ügyvezető elnök - az Europlakát ügyvezető igazgatója - az elkövetkező évben a szövetség társelnökeként fog tevékenykedni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

Megérkezett a brit áruházlánc ünnepi kisfilmje, ami idén azért is különösen izgalmas, mert Magyarországon forogott, és a stábban számos hazai szakember dolgozott.

Budapesti járókelők csendesíthetik le a zabolátlan gépeket.

hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés