hirdetés
hirdetés
hirdetés

Régi motorossal szerződött az RTL Klub

Fazekas László ismét az RTL Klub és az IKO cégcsoport sajtóügyeit irányítja. Most az On-R kommunikációs ügynökségen keresztül.

hirdetés

Fazekas László, az RTL Klubtól 2007. májusban távozó sajtófőnök ismét a csatornának dolgozik.Augusztus elsejétől az On-R Communication kommunikációs ügynökség tanácsadójaként folytatja pályafutását, amely cég elsősorban az RTL Klub és az IKO Production televíziócsatornáinak kommunikációs feladataival foglalkozik.

A szakember korábban a Paprika Latino tartalomgyártó cég kommunikációs vezetője volt, előtte főszerkesztőként és lapigazgatóként dolgozott a G5 For Men férfi életmódmagazinnak is.

A szakember nem először dolgozik televízió környékén. Az újságíróként a Mai Napnál kezdő Fazekas 1998 és 2007 között az RTL Klub sajtómenedzsere majd sajtófőnöke volt, majd utána az Ötös csatorna kommunikációs igazgatója lett.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Az ügynökség a klasszikus kékben is meglátta a potenciált.

hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés