hirdetés
hirdetés
hirdetés

Reagan 1984-es kampányvideóját csavarja ki A szolgálólány meséjének előzetese

A sorozat promóvideója ügyesen épít Reagan egykori optimista hirdetésére.

hirdetés

"Egy újabb olyan reggel Amerikában Reagan elnök vezetésével, amikor országunk büszkébb, erősebb és jobb. Miért is akarnánk visszatérni innen a négy évvel ezelőtti állapotba?" - hangzott Ronald Reagan híres, 1984-es elnöki kampányvideójának narrációja, amelyet a politika világában akkor még kevésbé elterjedt módszerrel, egy reklámcsapatra és Reagan szövegírójára bíztak.

A Hulu streamingszolgáltató most ehhez a klasszikus reklámhoz nyúlt újra, hogy Reagan optimista vízióját állítsa szembe saját gyártású sorozatának disztópikus világával. A szolgálóny meséjének 3. évadának előzetesének elején ugyanis Reagan-reklámjának narrációja hallható, a minden eddiginél több házasságról és születő gyerekről.  A szolgálóny meséjének világában azonban ezek a házasságok érdekből köttetnek, a kiváltságos házaspárok gyerekeit pedig az elnyomott, másodrendű szolgálólányok hordják ki.

Fotó: Hulu / Youtube
Fotó: Hulu / Youtube

 A Reagan-reklám naiv narrációját ezután a sorozat főszereplőjétől, Offredtől (Elizabeth Moss) elhangzó ébredj, Amerika! mondat töri meg, innentől pedig az új epizódokból felvillantott képsorok is jóval vészjóslobb jelenetekre váltanak.

A két reklám egymás melletti összehasonlításban:

A szolgálóny meséjének 3. évadának pontos premierjét még nem hozta nyilvánosságra a Hulu, de az biztos, hogy az új epizódokat még idén bemutatja a streamingoldal. A sorozat első két évada Magyarországon az HBO GO-n nézhető.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A csókolózó pár fotója 1800 kommentet kapott egy nap alatt.

A mobilozó gyalogosok allegóriáiként jelennek meg az elmaszkírozott arcú fiatalok.

A kezdeményezés nem független a Láncfűrész Akadémiától.

Joe ágyba viszi a reggelit, Sarah pedig időben felkel, és nem csak úgy összekaparja magát.

Nagyon forró dalra épül a szénhidrátcsökkentett sör Valentin napra időzített kampánya.

hirdetés

Merre tart az orvostudomány a digitalizált világban? Hogyan segíthet a technológia az egészség megőrzésében? Megtudhatod az első MOST Fórumon február 21-én (x)

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva február 19-én. BETELT!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés