hirdetés
hirdetés
hirdetés

Randivonal az iPhone-on is

A Randivonal.hu érintőképernyős mobilokra optimalizált felülettel jelent meg. A portál gazdája, a Habostorta saját kutatása szerint erre komoly igény jelentkezett.
hirdetés

A Habostorta által üzemeltett Randivonal.hu társkereső iPhone-ra és egyéb érintőképernyős mobiltelefonokra optimalizált felülettel jelent meg.

A Randivonal fejlesztését egy piackutatás előzte meg, és megállapították, hogy komoly igény van a társkeresők között arra, hogy a szerelmi levelezéseket ne csak a számítógépük előtt, hanem telefonnal a kezükben bárhol bonyolíthassák. A felmérés szerint egy első találkozó megszervezéséhez három-öt levélváltásra van szükség, így mostantól a felhasználók gyorsabban juthatnak el személyes kontaktusig.

Az új felületen is lehet látni, hogy kik nézték meg a regisztráltat, kik jelölték őt kedvencnek, vagy kik az ő kedvencei. Ugyanúgy meg lehet nézni a társkeresők adatlapját, fotóit, bemutatkozó sorait, valamint azt, hogy kit keres, mikor volt utoljára online és mikor regisztrált. Ezen túl az egyik legfontosabb funkcióként lehet leveleket írni és olvasni, de megtekinthetőek a teljes levelezések és  piszkozatot is lehet elmenteni. 

Az oldal kompatibilis az iPhone, az iPod Touch, az érintőképernyős Symbian S60, 5.0 (pl. Nokia 5300, 5800) és az Android operációs rendszerrel futó telefonokkal. Windows Mobile-ról, illetve egyéb telefonokról pedig az Opera Mobil böngészővel érhető el. A megfelelő telefonnal érkező látogatókat automatikusan a mobilra optimalizált oldalra irányítják.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

Ha arra gyanakszol, hogy itt most valami újrahasznosítós dologról lesz szó, akkor jó helyen kapiskálsz.

Egy külön rendezvényszervezési feladatokra kiírt tender további 30 milliárddal dobja meg az éves keretet.

Újabb fejezethez ért a ketchupmárka és az énekes szerelmi története.

Most már az utazni vágyóknak sem kell a Startlapnál messzebb száguldaniuk az információs szupersztrádán.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés