hirdetés
hirdetés
hirdetés

Randivonal az iPhone-on is

A Randivonal.hu érintőképernyős mobilokra optimalizált felülettel jelent meg. A portál gazdája, a Habostorta saját kutatása szerint erre komoly igény jelentkezett.
hirdetés

A Habostorta által üzemeltett Randivonal.hu társkereső iPhone-ra és egyéb érintőképernyős mobiltelefonokra optimalizált felülettel jelent meg.

A Randivonal fejlesztését egy piackutatás előzte meg, és megállapították, hogy komoly igény van a társkeresők között arra, hogy a szerelmi levelezéseket ne csak a számítógépük előtt, hanem telefonnal a kezükben bárhol bonyolíthassák. A felmérés szerint egy első találkozó megszervezéséhez három-öt levélváltásra van szükség, így mostantól a felhasználók gyorsabban juthatnak el személyes kontaktusig.

Az új felületen is lehet látni, hogy kik nézték meg a regisztráltat, kik jelölték őt kedvencnek, vagy kik az ő kedvencei. Ugyanúgy meg lehet nézni a társkeresők adatlapját, fotóit, bemutatkozó sorait, valamint azt, hogy kit keres, mikor volt utoljára online és mikor regisztrált. Ezen túl az egyik legfontosabb funkcióként lehet leveleket írni és olvasni, de megtekinthetőek a teljes levelezések és  piszkozatot is lehet elmenteni. 

Az oldal kompatibilis az iPhone, az iPod Touch, az érintőképernyős Symbian S60, 5.0 (pl. Nokia 5300, 5800) és az Android operációs rendszerrel futó telefonokkal. Windows Mobile-ról, illetve egyéb telefonokról pedig az Opera Mobil böngészővel érhető el. A megfelelő telefonnal érkező látogatókat automatikusan a mobilra optimalizált oldalra irányítják.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Meghívásos tenderen végül a Next9-t választották.

A nemrég önálló sales house-zá alakuló cég a Toprum Barba hívta partnereit. Képgalériával mutatjuk meg, hogy sikerült az este.

A márka új termékeit fiatal művészek értelmezték újra. A nonfiguratív snackdarabkák értelmezésére pedig nyereményjátékot is indított a Cheetos.

A márka kompakt autóval bővíti a portfólióját, amihez a Café és a White Rabbit készítettek bevezető kampányt. A koncepció az „elsőség” volt.

Azzal, hogy a brazil kozmetikai cég egyesül az Avonnal, a világ negyedik legnagyobb teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalatcsoportját hozza létre.

hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés