hirdetés
hirdetés
hirdetés

Raiffeisen-megbízás a Kirowskinak

A Raiffeisen internetbankjának megújítására kiírt tendert a Kirowski nyerte. A megújult szolgáltatás fejlesztése tavaly augusztusban kezdődött, de csak most hozták nyilvánosságra az együttműködést.

hirdetés

A Raiffeisen Direktnet internetbank információs architektúrájának teljes körű újratervezésére és grafikai megújítására kiírt tendert a Kirowski nyerte el, a többi induló nem ismert. A Kirowski feladata a korábbi felhasználói felületek megújítása, azok mindennapi használatának megkönnyítése, valamint promóciós felületek kialakítása volt.

A fejlesztés még tavaly augusztusban kezdődött, azonban a hosszú fejlesztési időszak miatt csak most indult be a megújult szolgáltatás.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Megunták a hamis IKEA-pólókat, előálltak egy saját kollekcióval.

Gyerek- és sportcsatornák is bekerülnek a kínálatba.

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés