hirdetés
hirdetés
hirdetés

radiocafé - megszüntetett és új pozíció

Megszünteti a vezető szerkesztői pozíciót, és létrehozza az operatív igazgatói posztot a radiocafé 98.6.
hirdetés
A vezető szerkesztői pozíció november végén szűnik meg. Arról, hogy a pozíciót betöltő Gellért Gábor továbbra is az adónál folytatja-e munkáját, nincs információnk. Az újonnan létrehozott operatív igazgatói tisztséget Hegyi György tölti be, aki eddig a rádió műsorvezetőjeként dolgozott. Hegyi György első feladata az adó belső folyamatainak felülvizsgálata és átalakítása lesz.

A cél egy olyan vállalati struktúra kialakítása, amellyel a rádió képes az általa képviselt értékeket üzleti szempontból a korábbinál hatékonyabban kiaknázni. A társaság közleménye szerint az adó működésének első háromnegyed évében a tulajdonos Edison Csoport az üzleti tervnek megfelelően megteremtette a működés pénzügyi, szervezeti és dologi feltételeit, valamint visszafizette az Est FM felhalmozott adósságait, így a radiocafé 98.6 a következő üzleti évét piaci pozícióinak megerősítésére fordíthatja.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

Jeff Bezos cége 13,7 milliárd dollárt fizet érte.

Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere vezeti a sorozat stábját.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés