hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rádió Infórum - hírportállal rukkolt elő

Hírextra néven a Pont FM rádióval összekötött online hírportált indított a Rádió Infórum. Az oldal elsősorban a politika és a bulvár területére koncentrál, részben a partner rádió híreivel gazdálkodva.
hirdetés
A korábban Budapest Rádió néven működő Pont FM 88.1 - immár regionális - rádióhoz kapcsolódva új hírportált indított el a Rádió Infórum. A rádiót és a site-ot nem csak a tulajdonosi kör, hanem a tartalom is összeköti: a Pont FM 88.1-ben elhangzott hírek, a rádió műsorvezetőivel, vendégeivel kapcsolatos újdonságok folyamatosan megjelennek a Hírextrán, a hírportálról pedig online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 adását.

A hirdetési felületek értékesítését a Pont FM 88.1 és az Econet Sales House csapata közösen végzi, a hirdetők így az online felületek mellé rádiós megjelenéseket is választhatnak egy csomagban.

A honlapot a Hírextra munkatársai - akik nagy része korábban a Stop.hu portálnál dolgozott - készítették, házon belül.

A híroldal népszerűsítésére várhatóan márciusban indul kampány, főként csere-bannerekkel és a napi-, heti- és havilapokban megjelenő sajtóhirdetésekkel. A kampány kreatívjait és médiavásárlási feladatait szintén házon belül gondozza majd a Hírextra.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az elismerést Zirig Árpád a Csak az reszel neked almát, aki igazán szeret című publicisztikájáért kapta.

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

hirdetés
hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók