hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rádió C - ismét főszerkesztővel és ügyvezetővel

Újra teljes a Rádió C menedzsmentje: az új ügyvezető és a főszerkesztő egy megújult romarádiót ígér.
hirdetés
A májusban megüresedett főszerkesztői pozíciót Ignác József tölti be, az ügyvezetői székbe pedig Zsiga Alfonzot nevezte ki a Rádió C tulajdonosi testülete. A pr szakirányon végzett Zsiga Alfonz 1997-ben a Magyar Hírlapnál kezdte pályafutását, majd 2000-ben a washingtoni Holokauszt Múzeumban végzett kutatói munkát. Az ügyvezetőnek rádiós múltja is van: előbb az Inforádión majd később a Klubrádión hallható kisebbségi magazin egyik szerkesztőjeként dolgozott, ezenkívül ő volt a Magyar Televízió Provokátor című műsorának egyik ötletadója is.

Ignác József a Pécsi Városi Televízió hírszerkesztőjeként dolgozott, azt megelőzően pedig a Dunántúli Napló belpolitikai rovatának munkatársa volt. Az ügyvezető minél hamarabb stabilizálni akarja a rádió helyzetét, és ennek érdekében hamarosan új arculattal és új műsorokkal jelentkezik majd az adó. Az új ügyvezető hosszú távú célja a rádió hallgatótáborának növelése, de nemcsak a romák között. “Remélem, hogy a jövőben a hirdetők is felismerik a Rádió C-ben rejlő lehetőségeket” - mondta Zsiga Alfonz.

Kerényi György, a Rádió C volt ügyvezető-főszerkesztője idén év elején jelentette be távozását. Ügyvezetői feladatait a Juventus Rádió egykori ügyvezetője, Mark West vette át áprilisban. Ekkor kezdte el a munkát az új főszerkesztő, Daróczi József is. A két szakember pár hónapig dolgozott csak a rádiónál, ugyanis szakmailag nem értettek egyet a rádió tulajdonosi testületével, és lemondtak pozíciójukról.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A színész ismét egy Lincoln ülésén elmélkedik a teljesítményről.

A Budapest Park akciójából befolyó összeg a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségéhez vándorol.

Vegán ételeket főz és beszélget a vendégeivel és a párjával.

A MyTime-mal akár egyik hónapról a másikra lehet váltani a csomagok között.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés