hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ráday Dávid

hirdetés

Ráday Dávid (35) kreatív producer, tanácsadó, dizájner
Proud, Sziget, Hello Wood

Ráday Dávid - Fotó: Kabarcz Zsófi

A Sziget-reklámok ugyan mindig is kiemelkedtek a magyar mezőnyből, de a 2009-ben induló Janklovich-sorozat nyitánya, a Prodidzsáj az elhíresült Senkiháziak a kezében a popszakma aranyköpés annyira nagyon jó és vicces volt, hogy hirtelenjében más Sziget-reklám nem is jut eszünkbe. Nem mellesleg, az említett szpotot a Kreatív olvasói 2012-ben az elmúlt húsz év legemlékezetesebb reklámjának választották. Ráday a Proud ügynökség/gyártócég kreatívigazgatói pozíciója mellett elindította a Hello Wood alkotótábort és közösséget, ami a fa felhasználási területeit forradalmasítja. Emellett pedig a budapesti partiélet egyik legtöbb helyen feltűnő arca is.

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Még most sem döntöttem el, hogy mivel akarok foglalkozni (sajnos) hiperaktív ikrek vagyok, sosem tudtam egyvalami mellett lenyugodni. Ez sokszor nyomasztott, mostanra megpróbáltam elfogadni, hogy nekem ezt dobta a gép, ebből a szétszórt érdeklődésből kell összegyúrni magam. Szerencsére a dizájn, a zene és a reklámfilm vonal jól összejött.

Ki a példaképe? Kik inspirálják?
Nincs konkrétan ilyen, például minden olyan magyar inspirál, aki el tudja engedni a pesszimizmusát és sikeres projektet tud építeni a kedvezőtlen körülmények ellenére.

Mit jelent a kreativitás?
Problémamegoldás.

Kedvenc munka:
Sziget-kampányok, Hello Wood


(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Magyarország felé nyitna a fesztivál.

A Revealu nyerte a Global Legal Hackathlon döntőjét.

D. Tóth András távozik, Tokár Tamás érkezik.

Farkas Krisztina fogja vezetni a Riasztás című bűnügyi műsort.

Megmutatjuk, júniusban kerül a magyar boltokba.

hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

hirdetés
hirdetés